Bu haberi kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır

Eskişehirspor'un 2019-2020 sezonunda giyeceği deplasman formalarında taraftarların adına yer verilecek. 
Eskişehirspor resmi internet sitesinden yapılan duyuru ile siyah-kırmızılıların yeni sezon deplasman forması görücüye çıktı. Klasik formaların aksine yeni bir formatla tanıtılan formalarda taraftarların isimleri yer alıyor. Futbolcuların giyeceği yeni sezon formalarında isimlerinin yer almasını isteyen taraftarların ise 3 bin lira gibi bir meblağ ödemesi gerekiyor. “Gücümüzü adından alacağız” sloganıyla yola çıkan ve beğeni kazanan yeni tasarıma taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Eskişehirspor Başkanı Osman Taş taraftara desteğa çağırdı. 

GÜNEŞ ENERJİSİ PROJESİ

Güneş enerji paneli projesi hakkında konuşan Taş, “Kongrede söz verdiğimiz stadyumun üstü için güneş enerjisi projesi için çalışmalarımız sürüyor. Gerekli onayı aldık, yatırımcı da hazır. Bu proje ile stadyumun masraflarını karşılayacağımız gibi 160 bin TL de gelir elde edeceğiz.”diye konuştu.

MEVCUT FUTBOLCULARIN DURUMU

Mevcut futbolcuların durumuna değinen Taş, “Mevcut futbolcularımızda bir sorun yok. TFF'ye başvuran yok. Mehmet Özcan için resmi bir teklif yok. Fuat hocam iyi bildiği işi yapacak. Diğer konular için kafası bulanmayacak. Yönetimden de kimse işine karışmayacak.

Ben Eskişehirspor'un derin ve deli fanatiğiyim. Günde 2 saat uyuyorum. Sürekli çalışıyoruz, projelerimizin peşindeyiz. Eskişehir'de birlik beraberlik sağlanırsa 26 saat içinde borcu bitiririz. Dilenciliği bitirip, projeler üreteceğiz. Para istemiyoruz, projelerimize destek istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen'i daha ziyaret etmedik. Hocamızı büyük bir proje ile ziyaret edeceğiz. Eskişehirli hem kentini  hem de Eskişehirspor'u çok seviyor. Bir çok ilde bu iki unsuru birlikte seven insanı bulmak zordur. Projeler ve sponsorlar için 8 yatırımcı getirdik. Hepsi kente hayran kaldı.

Benden söz, büyük işler yapacağız. Yapmazsak namerdim.

Borcumuzun olduğu çocuklara bir laf söyleme, suçlama  hakkımız yok. Onlar haklarını istiyor.”dedi.

 KULÜBE İCRA MEMURU GELMEYECEK

Yönetici Mustafa Topkaya ise artık kulübe icra memuru gelmeyeceğini kaydetti. Topkaya, “

 Eskişehirspor'da günü bir şekilde kurtarıyoruz. Göreve geldiğimizden buyana 19 icra dosyası geldi. İcra dosyaları için kulübe gelmeden adliyede görüşme yapıyorum. Böyle bir çözüme kavuşturdum. Artık kulübe icra memuru gelmeyecek. Adliyede görüşüyorum. Kulübün kuruluş yıl dönümünde bile icra dosyası gelecekti. Görüştük 3 ay müsade aldık.”dedi.

Editör: TE Bilişim