Kristal İş Sendikası, Cam İşçileri Derneği işçileri, Eskişehirspor için yapılan "Bir destekte sen ol' başlıklı kampanyaya katılarak nakdi ve forma satışı kampanyası başlattı.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Kristal İş Sendikası Şube Başkanı Erdal Akyazı, Eskişehirspor'un hem ekonomik hem de puan anlamında kötü durumda olduğunu belirterek, "Bizim takımımız, Şehrimizin takımımıza sahip çıkmak zorundayız. Kristal İş Sendikası ve Cam İşçileri Derneği olarak Eskişehirspor’umuza yok olmaması için var olması için şehrimizin efsanesinin tekrar eski günlerine dönmesi için, bir destekte sen ol cam işçisi olarak kampanya açtık" dedi.

Forma satışı ve nakdi olarak destek yaptıklarını belirten Akyazı, " Bu desteği futbolcu arkadaşlarımıza teknik direktörümüze elden teslim edeceğiz. Şehrimizin takımına sanayicileri ileri gelenleri daha da çok destek çıkmalarını istiyoruz.  Şehrimizde 20 bine yakın Suriyeliye var bakacak bütçemiz varsa Eskişehirspor’umuza ayakta duracak bütçesi vardır" diye konuştu.

                                                                                                                                                      

                                                                     

Editör: TE Bilişim