Cedi Osman Academy Eskişehir Basketbol Okulları Eskişehir Hobi, Spor ve Hediyelik Eşya Fuar'nda stand açarak uzman ekip tarafından çalışmalar hakkında bilgi veriliyor. 
Geleceğin basketbolcularını yetiştirmek için kolları sıvadıklarını belirten Cedi Osman Academy idarecisi Sezer Dinçer, 5-18 yaş arası basketbol okulu kayıtlarının sürdüğünü belirtti. 
  Dinçer, "Milli gururumuz Cedi Osman’ın basketbol okulları ve yaz kampında yer almak ve kendisiyle tanışmak ayrıcalıktır. C0 Academy Basketbol Okulları olarak hedefimiz, ülkemiz için her anlamda kaliteli bireyler yetiştirmek ve çocuklarımızın fiziksel, duygusal, sosyal ve psiko-motorik alanlarda gelişimini sağlamak ve takip etmektir. Basketbol malzemeleri ve materyalleri açısından, C0 Academy’nin çözüm ortaklarıyla iş birliği yapmaktayız.
Antrenörlerimiz, TBF onaylı ve vizeli belgelere sahiptirler. Antrenörlerimiz, Spor Bilimleri Fakültesi mezunu olup, pedagojik formasyonları bulunmaktadır.
Basketbol okulumuzda C0 Academy’nin performans koçu ile çalışmaktayız. Her sporcunun, basketbol branşına özgü fiziksel performans testleri 3 ayda bir düzenli olarak yapılmaktadır.
C0 Academiy Basketbol Okulları’nda sadece saha içi uygulama eğitimi değil, teorik basketbol eğitimi ile ilgili yazılı materyaller de paylaşılmaktadır.
Sizler için en iyisini yapmayı hedefleyen sporcunun gelişmesi için en ufak ayrıntıya kadar özen gösteren bir basketbol organizasyonudur. Sporcunun kulübüne ve antrenörüne saygı duyan ve onun kendi kulübünde en iyi performansa ulaşması için destekleyici eğitim projeleri üreten bir çalışma sistemidir"dedi. Detaylı bilgi ve kayıtlar için 0541 691 16 16 numaralı telefondan ulaşılabileceği belirtildi.

Editör: TE Bilişim