Eskişehir Basket’in genç oyuncularından Mehmet Fırat Alemdaroğlu oynanan hazırlık maçlarını değerlendirdi. Mehmet Fırat lig başlayana kadar çok sıkı hazırlanıp lige güzel bir başlangıç yapacaklarını ifade etti.

Eskişehir Basket’in Süper Lig’e yükseldiği 2016-17 sezonunda gösterdiği performansla taraftardan alkış almayı başaran 21 yaşındaki Mehmet Fırat Alemdaroğlu Muratbey Uşak, Banvit, Darüşşafaka ve St. Petersburg ile yapılan hazırlık maçlarını değerlendirdi. Alemdaroğlu, “Yeni sezona hazırlanmak için 4 hazırlık maçı yaptık. Bizim için iyi oldu. Eksiklerimizi gördük. Bu eksikler üzerine daha çok çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Durmadan çalışıyorlar

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon hedefi ilk 8 olarak belirlediklerini ifade eden başarılı uzun forvet Mehmet Fırat lig başlayana kadar zorlu karşılaşmalara hazır hale geleceklerini söyledi. Alemdaroğlu, “Koç Josep Maria Berrocal idaresinde gerçekten çok sıkı bir şekilde antrenman yapıyoruz. Lig başlayana kadar daha iyi olacağız. Geçen sene olduğu gibi yine taraftarımızdan destek bekliyoruz. Onlarla daha güçlüyüz” dedi.

Editör: TE Bilişim