Haber: Varol Alkılıçgil

Demirspor Kulübü Yaz Okulu 3 aylık çalışmalarının ardından bu sezonu kapattı.

Demirspor Kulübü Başkanı Gönül Cemoğlu sezon kapanış töreninde şu konuşmayı yaptı:

"Bilindiği gibi Haziran ayının ilk haftasında okulların tatile girmesiyle birlikte Demirspor Yaz Okulu'nu faaliyete soktuk. Haftalardır deneyimli hocalarımızın nezaretinde futbol eğitimi aldınız. Burada sadece bir topun arkasından koşmadınız. Yalnızca futbol öğrenmediniz. Yaptığınız antrenmanlarla bedensel ve ruhsal geliminize de büyük katkıda bulundunuz.

Paylaşmayı öğrendiniz. Ekip ruhunu öğrendiniz. Bu çalışmalarınızın faydasını iler ki yıllarda çok daha iyi görecesiniz.

UNutmayın; okullarınızda başarılı olmanın en önemli koşulu çalışmak ise, sporun bütün branşlarında da başarılı olmanın sırrı önce yaptığınız sporu sevmekten sonra da çalışmaktan geçiyor. İLeride içinizden mutlaka önemli sporcular önemli meslek sahipleri çıkacak. Ama daha önemlisi iyi insan olabilmektir. Sporun temel prensibi 'kazanmak' olsa da bunu kurallar içerisinde yapın. Fair-Play'dan yani adil oyundan ve centilmenlikten asla ayrılmayın.

Yüce Atatürk'ün de söylediği gibi yalnıca sporda değil, hayatınız her aşamasında 'Zeki çevik ve ahlaklı olun'. Sevgili küçük sporcular; 90 yıllık şerefli bir maziye sahip olan Demirspor Kulübü sizlere her zaman kapılarını açacaktır."

75 sporcunun yeraldığı Yaz Okulu çalışmalarında göze giren 20 oyuncuya lisans çıkarıldı. Çalışmalarda üç antrenör görev yaptı. Mustafa Ağar, Efe Yaman ve Engin Akar lisans çıkarılan oyuncularla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kulüp başkanı Gönül Cemoğlu katılımcılara, Demirspor Spor Okulları katılım sertifikası verdi. Çalışmalara 2004-2012 arası yaş grubunda sporcular katıldı.

Editör: TE Bilişim