Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, Keçiörengücü maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Şehir olarak kurtuluş mücadelesi verdiklerini belirten Özer, “Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum, inanılmaz mücadele verdiler sahada. Zor günler yaşıyorduk, futbolcular bizi bırakıp gitti. Aslan gibi 23 tane genç kardeşimizi hazırladık ve lige başladık.

Kaleci Ekrem 2 gündür hastaydı oyundan çıkmak istedi, fedakarlığından dolayı kutluyorum. Halil İbrahim de kafasından aldığı darbesinden dolayı oyundan çıkardık. Furgan'ı da sakatlığından dolayı oyundan aldık ve maçı böyle bitirdik.

Şuandaki durum şehir olarak kurtuluş savaşı veriyoruz. Devrim olacaksa bu Eskişehir'den ve Eskişehirspor’la başlamalıdır. Mücadelemiz aynı zamanda Anadolu takımları için örnek olacaktır. Bu galibiyeti başkanımıza, yönetim kurulu ve bizi her zaman destekleyen taraftarlarımıza armağan ediyorum.

Eskişehir futbol gelenekleri olan geçmişte büyük renk katmış bir şehir. İnanılmaz bir desteğimiz var. Keçiörengücü spor kulübünü de kutluyorum çok iyi mücadele ettiler.

Bu galibiyet ileriye dönük bizi ligde tutmak için çok iyi bir galibiyet. İşimiz daha bitmedi. Önümüzde çok önemli maçlar var. Bizi en çok zorlayacak konulardan bir tanesi kadro derinliği olmaması.  U-19, U17'den takımlarından takviye aldık. Oyuncalarımı kutluyorum,   bugün başlangıçtır”dedi.

Editör: TE Bilişim