Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri Eskişehirspor'un futbolcusu Alperen ile anlaşmak üzere olan Konyaspor'a çağrıda bulundu. Açıklama şöyle; "Konyaspor'un oyuncumuz Alperen KOCABAŞ ile anlaşmak üzere olduğunu öğrendik. Dostumuz Konya'nın bu zor süreçte Alperen "1 sene Eskişehir de oynasın" dediğini sosyal medyada öğrendik. Ancak kulübümüzün içinde bulunduğu durum ortada, serbest kalarak takımdan ayrılan ve sözleşme yenilemeyen Alperen kardeşimiz konusunda dostumuz Konya'dan biraz isteğimiz var.

Kulübümüzün yaşaması için verdiğimiz mücadeleyi en iyi bilenlerden Konyaspor camiasıdır. Her zaman bizlere destek olmuşlardır. Alpereni almaları durumunda da Konyaspor'a olan borcumuzu silmelerini ve Alperenin 700 TL civarındaki yetiştirme bedelini ESKİŞEHİRSPOR umuza vererek bu süreçte bizlere olan desteklerini bekliyoruz. Hiç olmasa da en azından borcumuzu silmelerini rica ediyoruz.

Son yıllarda, hep sevdiğimiz yakın ilişkilerimiz olan kulüpler kendi yetiştirdiğimiz evlatları bedava aldı götürdü. Maddi sıkıntılar nedeniyle sözleşmelerini yenileyemediğimiz için bunun fırsat bilinmesi belki diğer kulüplerin kendi açısından iyi olabilir ama böyle büyük camialara yakışmamaktadır. En azından yaşam mücadelesi veren bizlerin emeklerinin görmezden gelinmemesi açısından böyle bir jest bekliyoruz. Umarız Konyaspor camiası ve değerli yönetim kurulu bu sesimize kulak verir. Zor günler geçiren bizlere bir destek daha verir."

Editör: TE Bilişim