Eskişehirspor sporcu sağlığı malzemeleri ihtiyaçları konusunda medikal sponsoru Doğruluk Sağlık Grubu ile anlaşma sağladı.
 
Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, "Yapılan anlaşma kapsamında; ihtiyaçlarımız 2020-21 sezonu sonuna kadar sponsorlarımız tarafından üstlenilmiştir.
 
Kulübümüzün yaşadığı sıkıntılı süreçte , bizimle işbirliği sağlayarak yanımızda olduklarını gösteren değerli Doğruluk Sağlık Grubu ve SSN Sports şirketlerine ve yetkilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz."dedi.

Doğruluk Sağlık Grubu Yönetimn Kurulu Başkanı Volkan Doğruluk ise şunları söyledi; "Eskişehir'in kurtuluğu Eylül ayında yine Eskişehir'in en kıymetlisi Eskişehirspor'a böyle günlerde yanında olduğumuz için gururluyuz mutluyuz onurluyuz.

Çocukluğumda rahmetli babam ile gittiğimiz eski Eskişehir Atatürk stadyumunda ki o heyecan ve tutku geldi aklıma. Ticari hayatım beni başka şehirlere itse de Eskişehir ve Eskişehirspor aşkım hiç bitmedi. 

Buradan Doğruluk İşitme Cihazları AŞ'ye, doğruluk Medikal'e, Doğruluk İlaç'ın tüm yöneticisi ve çalışanlarına ayrıca Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören ve yönetim ekibine böyle bir kucaklaşmayı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Doğruluk Sağlık Grubu Eskişehir ve Eskişehirspor'un her zaman yanında olmuştur ve olmaya devam edecektir. Hiçbir şeye cesaret edemeyen hiçbir şeye ümit beslemesin. Güzel günler yakın Allah'a emanet olun"dedi.  

Editör: TE Bilişim