Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri,  Adana Demirspor taraftarını kendisine ayrılan tüm biletleri tükettiğini belirterek Eskişehirlilerin misafirleri çok iyi ağırlamalarını istedi.

Adana Demirspor taraftarlarını iyi yolculuklar dileğinde bulunan Diri şunları söyledi:

“Kendilerine şimdiden kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyoruz. Ayrıca Yunus Emre gibi bir değeri bağrında bulunduran SEVGİ HOŞGÖRÜ ve TEVAZU şehri olan Eskişehirimizin kıymetli halkımıza ve esnaflarımıza çağrımızdır. Çarşıda Adalarda şehrin her hangi bir yerinde ADS’li dostlarımızı gören karnını doyursun sofrasına buyur etsin. Bir sıkıntısı varsa gidersin. Anadolu Yılsızı payesini alan tek şehir olarak bizlerin misafirperverliği dillere destan olmalı.

Ancak tribünler arasındaki dostluk bizleri asla tribünde rehavete sürüklememeli. Hem bizim için hem onlar için kritik bir viraj. İki camia da üç puanı çok istiyor. İkisi de iyi biliyor ki maç öncesi sarılırız, otururuz, yer içeriz fakat tribünde renklerimiz için her türlü desteği veririz. Onlar İki atar üç üç diye bağırır, biz üç atarız beş beş diye bağırırız. Saha içinde herkes kendi armasını desteklemekle görevlidir. Maç başladığında iki tribünde takımlarının kazanması için nasıl destek vermesi gerekiyorsa verecek, ıslıklayacak, protesto edecek, kazanırsa sevinecek, kaybederse alkışlayacak. Yani tribün denilen yerin hakkını verecek. Bu yüzden Play-Off yolunda umutlarımızın devam edebilmesi için bu maçı almamız gerekiyor. Bu maçı alabilmek için armamızın en büyük destekçisi yine biz taraftarlar olacağız. O yüzden bu maça ilk defa geliyor gibi gelelim, son defa bağırıyor gibi bağıralım.

Bununla beraber Bizler de tribünlerimizde görsel şov yapmaya hazırlanıyoruz. Haftalardır olumsuz hava şartlarına ve kısıtlı imkanlara rağmen koreografi için çalıştık çok emek harcadık. Koreografinin kusursuz ve başarılı geçebilmesi için tribüne gelen bütün taraftarımız sorumluluk almalıdır ve koreografi de görevli arkadaşlara yardımcı olmalıdır. Bu bağlamda tek bir koltuk bile boş kalmamalı. Bu yüzden MARATON ALT kombinesi olup maça gelemeyecek olan taraftarımızın bizlere ulaşmasını rica ediyorum..

HOŞGELDİN DOST, BİZ BIRAKTIĞIN YERDEYİZ. YALNIZ USTALAŞTIK TAŞI KIRMAKTA, DOSTU DÜŞMANDAN AYIRMAKTA. HOŞGELDİN...”

Editör: TE Bilişim