Haber Varol Alkılıçgil

Kaan Akyazı’yı Galatasaray’a, Görkem Yılmaz’ı Beşiktaş’a veren Yeşil Beyazlı Kulüp bu kez de kalecisi Abdullah Kaan Karaca’nın Fenerbahçe’ye transfer olmasına onay verdi…

ES-ES’E 7 OYUNCU VERDİLER

DSİ Bentspor alt yapı oyuncularına daha küçük  yaşta birçok kulüp talip oluyor. Sezon başında 7 oyuncusunu Eskişehirspor’a veren kulüp, 2004 doğumlu Kaan Akyazıyı’nın bir sezon önce Galatasaray’a gitmesine izin vermişti. Bu sezon başında 2005 doğumlu Görkem Yılmaz’a Beşiktaş’a veren DSİ Bentspor Yağız Arda Aydın’ın ise Gözetepe’ye transferini onaylamıştı.

UĞURLADILAR

Uzun süredir Fenerbahçe’nin takip ettiği 2004 doğumlu kaleci Abdullah Kaan Karaca’da Fenerbahçe’nin kadrosuna dahil oldu.

DSİ 3.Bölge Müdürü ve aynı zamanda kulüp yönetim kurulu başkanı Murat Gül, kaleci Kaan’a ve ailesine teşekkür ederek bundan sonraki süreçte başarılar diledi.

Kaan’a başkan Gül’e formasını verirken, Gül de yetenekli file bekçisine tablet verdi “Öncelikle Kaan kardeşimizin ailesi Hakan ve Şaziye Karaca’yı tebrik ederim. Bu DSİ Bentspor’un ne kadar doğru eğitimle ilerlediğini gösteriyor. Bu anlamda başkan yardımcım Ali Kazancı, futbol şube sorumluları Numan Artun, Mehmet Ali Yenilmezbaş ve Turgay Yarar’a ve antrenörlerimiz Metin Aldemir, Orhan Bek ve Engin Yıldız’a emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Biz Türk sporuna sporcu yetiştirmek adına mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim