Haber: Mustafa Yıldırım

Eskişehirspor başkanlığı için ismi geçen Dündar Ünlü www.esgazete.com'a özel açıklamalarda bulundu. Başkanlık için düşünce aşamasında olduğunun altını çizen Ünlü, "Somut bir şey henüz yok. Çokta uzak değilim. Nasıl bir bütçe yaparız. Takımı kurtarmak için bir çaba içine girebiliriz. Onun çalışmasını yapıyoruz. Eskişehirspor bir kısır döngü içersine girdi. Bir çıkmaz sokak içersinde gibi gösteriliyor. Çalışma ortamı oluşturmaya çalışıyorum. Bir takımın şehir ile birlikte nasıl yönetilmesi gerektiği üzerine proje çalışıyoruz"dedi.

SAMİMİYET VE GÜVEN

Güven, samimiyet ortamı ile başarı elde edilebileceğini kaydeden Ünlü, bir takımın nasıl yönetileceğini göstermek istediğini belirtti. Ünlü, "Eskişehirspor iyi bir yönetim ve yapılanma ile iyi yerlere gelir"diye konuştu.

SİYASETİ DÜŞÜNMÜYORUM

"İsminiz Tepebaşı Belediye Başkan adaylığı için geçiyor, siyasette son durum nedir?" sorumuza Dündar Ünlü, "Şuan siyaseti düşünmüyorum. 2002'den buyana kesintisiz siyasetin içinde yer aldım. 4 yıl il başkanlığı yaptım. Milletvekili adaylık süreci yaşadık. Olmamasını nasip olarak değerlendiriyorum. Her dönem bir yerlere aday olmayı da doğru bulmuyorum. Siyaset sorumluluk ve fedakarlık işidir. Birazda başkaları yapsın diye düşünüyorum"şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim