Eskişehirspor yeni yönetiminin almış olduğu karar doğrultusunda daha önce Kanlıkavak da çalışma yapan alt yapı bugünden itibaren Vali Hanefi Demirkol tesislerinde antrenman yapmaya başladı.

2006, 2007, 2008, 2009, 2010-11, 2012-13 doğumlu alt yapı öğrencileri haftanın 6 günü antrenörler Ceyhun Göray, Kemal Evcimik, Yasin Söğüt, Erol Kara nezaretinde antrenman yapacaklar.

Eskişehirspor Alt Yapı Sorumlusu Gökhan Yıldırım, amaçlarının Eskişehirspor alt yapısını kuvvetlendirmek ve alt yapıdan yetişen futbolcuların kulüp bünyesinde bulunan guruplar ile A takıma futbolcu yetiştirmek olduğunu söyledi.

Vali Hanefi Demirkol tesislerini elden geçirerek alt yapıda yer alan öğrencilerin daha iyi şartlarda antrenman yapmalarını, alt yapının başına getirilen Cengiz Seçsev Hocanın vereceği antrenman talimatları doğrultusunda çalışma yapmalarını sağladıklarını söyledi.

Yeniden oluşturulan alt yapının 3-4 yıl sonra meyvelerini vermeye başlayacağına inandıklarını da kaydeden Yıldırım,” Artık profesyonel liglerde mücadele eden Eskişehirspor alt yapı takımlarına kendi bünyemizden yetişmiş futbolcular kazandırarak kendi yağımızla kavrulacağız. Yine 3-4 yıl sonra Eskişehirspor A takımında forma giyecek futbolcuların an az 7-8’i kendi bünyemizden yetişmiş futbolcularımız olacak. Böylelikle dışarıya olan bağımlığımız da kalkmış olacak. Hem de kulübün içerisinde bulunduğu mali sıkıntıyı azaltmak olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim