15 Ağustos’ta yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Eskişehir Basket’te Koç Josep Maria Berrocal kamp programında sürekli hazırlık maçı yapılmasını istedi. İspanyol koç ayrıca Eskişehir’de gerçekleşecek olan 3 günlük çalışmada takımına kondisyon yükleyecek.

Önce kondisyon yüklenecek

Eskişehir Basket’in yeni koçu Josep Maria Berrocal yeni sezon hazırlıkları kapsamında oyuncularına yoğun bir antrenman programı yaşatacak. İspanyol koç Eskişehir’de ilk 3 gün yapılacak antrenmanda oyuncularına kondisyon yüklemesi yapacak. Kondisyon antrenörü Eren Hangün önderliğinde güç ve kondisyon depolayacak olan Potanın Şimşekleri daha sonra Antalya’ya geçecek.

4 hazırlık maçı

İspanyol koç Berrocal yeni sezon öncesi takımına birçok hazırlık maçı yaptırmayı planlıyor. İlk hazırlık maçını 26 Ağustos’ta yapacak olan Eskişehir Basket, eylül ayında ise en az 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Temsilcimizin burada Banvit, Darüşşafaka ve St. Petersburg ile hazırlık maçı yaparak maç temposu yakalamayı hedefliyor. Eskişehir Basket’in Antalya’daki katılacağı Gloria Cup takvimi de ilerleyen günlerde belirlenecek.

Editör: TE Bilişim