Özel Ümit Hastaneleri 3’üncü kez Eskişehir Basket Spor Kulübü’nün sağlık sponsorluğu için imza attı.

Özel Ümit Batıkent Hastanesi’nde gerçekleşen imza törenine; Özel Ümit Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Abdurrahman Akçay, Başhekim Dr. Selim Murat Ürer, Eskişehir Basket Spor Kulübü Basın Sözcüsü Yavuz Tuna, Takım Menajeri Özgün Önver, oyuncular; Doğan Şenli, Josh Duncan, Jeff Agres katıldı.

Sağlık sponsorluğu anlaşması için imzalar atılmadan önce söz alan Eskişehir Basket Spor Kulübü Basın Sözcüsü Yavuz Tuna, şunları söyledi: “Eskişehir Basket Spor Kulübü olarak Eskişehir’de ilk defa geçen sene ciddi bir başarıya imza attık. Bu sene de Süper Lig’de aslında hepimizin bildiği gibi dev takımlarla mücadele edebilecek dev bir kadromuz var. Bu süreçte yanımızda güçlü kurumların olması gerekiyor, bunlardan biri de Ümit Hastaneleri Eskişehir’de kazanıp Eskişehir’e destek veren kurumlar içinde Özel Ümit tabi sağlık sorunu yaşanmamasını temenni ediyoruz ancak bu sene de onların desteği ve verdiği güven ile sağlıklı sorunsuz bir lig geçiririz diye temenni ediyorum. Bu nedenle kendilerine destekleri için teşekkür ediyorum. Bu işbirliğinin diğer kurumlara da örnek olmasını diliyorum.”

“Katkı sunmaktan mutluyuz”

Daha sonra söz alan Özel Ümit Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Abdurrahman Akçay ise şöyle konuştu: “Öncelikle geçen yılki başarınızı kutluyorum, ümit ailesi olarak her zaman sporun yanında olmak istiyoruz. Başarı geldiği zaman çocukların gençlerin de spora ilgisi artıyor ve aktif olarak sporla ilgilenen sağlıklı çocuklar yetişiyor, bu anlamda başarılı olmalarının ayrı bir önemi var. Bu sezonda da takıma başarılar diliyorum. Başarılarına biz de katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Başarı diledi

Son olarak konuşan Başhekim Dr. Selim Murat Ürer, “Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Özel Ümit Hastanesi önceki yıllarda olduğu gibi takımın sağlık sponsoru ben de geçtiğimiz yılki başarılarından dolayı onları gönülden kutluyorum. Bu yıl da başarılı bir sezon geçireceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim