Selkaspor Hentbol takımı, 2017-2018 Süper lig sezonununun yorgunluğunu  düzenlenen piknikte attı.Selkaspor oyuncuları, yönetim, sponsorlar, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel ve çok sayıda davetli piknikte bir arya geldi. Selkaspor yönetim kurulu üyesi Evren Olcay, Selkaspor'da  alt yapısı ile 200 sporcunun faal olarak hentbol oynadığının altını çizdi. Selkaspor Başkanı Mert Kaya ise konuşmasında gelecek yılın hedefini açıkladı. Kaya, "Önümüzdeki yıl Eskişehir'e 1 kupa kazandıracağız.

Bizim açımızdan söylenecek bir iki şey var. Birincisi bu çıktığımız yoldan göstermiş olduğunuz destek çok önemli. Bu  desteğiniz kamu kuruluşlarından, devlet kuruşlarından, basınımızdan antrenörümüzden dostumuz arkadaşlarımızdan gördük aldık. Bu başarımızdaki tanınmamızda ki en büyük desteği bunlar verdi. Onun için çok teşekkür ediyorum. Var olsunlar sağ olsunlar.
İkincisi olarak biz bir şirket kulübü kurduk. Bu kurduğumuz kulübün Eskişehir markası olmasını istedik. Temsilen nereye gidersek gidelim hangi deplasmana gidersek gidelim hangi takımla maçla yaparsak yapalım bir Eskişehir takımının temsilinin olduğunu farkına ve bilincinde olduk. Eskişehirli olmanın gereği olarak bir hedefimiz olması bu hedefin yükseklerde olması  ile hareket ettik. Bu seneki hedefimiz de şehrimizi Avrupa kupalarında temsil etmekti.
Sizlerin desteği ile bu hedefimizi gerçekleştirdik çok büyük mutluluk bizim için. Biz bu hedefte kalmak istemiyoruz. Biz seneye bu hedefi daha ileriye götürmek arzusundayız. Sizin desteğiniz ile bunu gerçekleştireceğimize inancımız tam. Hedefimiz önümüzdeki sezon Eskişehir'e bir kupa kazandırmak olacak. Sizlerin desteği ile beraber bunu başaracağımıza inanıyorum. Bizi desteklediğiniz için çok teşekkür ediyorum."dedi.
                                                                                                                   
 

Editör: TE Bilişim