5 Mart 2018 tarihinde kongresini yaparak şube kuruluşunu tamamlayan TSYD Eskişehir Şubesi başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara TSYD Şubesini ziyaret ettiler.
Eskişehirspor’un Ankaragücü ile karşılaştığı maç için Ankara’ya giden TSYD Eskişehir Şubesi yönetim kurulu üyeleri, TSYD’nın Ankara Şubesini ziyaret ederek meslektaşlarıyla bir süre sohbet ettiler.
Ankara Şube Başkanı Alper Bakırcıgil'in Trabzonspor-Malatyaspor maçında görevli olduğu için Eskişehirli spor yazarlarını TSYD Ankara Şubesi Başkan Vekili Nihat Uçar, Asbaşkan Hüseyin Doğru ve şube sekreteri Metiner Erdem misafir ettiler.
TSYD Ankara Şubesi Başkan Vekili Nihat Uçar, Eskişehir Şubesi’nin kurulmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek, yeni seçilen yönetime de başarılar diledi.
Komşu il olan Eskişehir’de TSYD Şubesinin açılmasıyla Ankara ve Eskişehir de görev yapan spor muhabirleri ile dernek üyelerinin önümüzdeki süreç içerisinde bir birlerinin kaynaşmalarının sağlanacağını da kaydetti.
TSYD Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda’dan sıcak karşılama ve misafirperverliklerinden dolayı TSYD Ankara Şube Başkan Vekili Nihat Uçar ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, Eskişehir ve Ankara Şubeleri arasında oluşacak dostluğun böylelikle ilk adımının atılmış olduğunu söyledi.
 

Editör: TE Bilişim