CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer Eskişehirspor’un yeni kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu ve yönetimini ziyaret ederek, Eskişehirspor’a başarılar diledi. Çakırözer, “ Eskişehir halkı ve vefakar taraftarımız Eskişehirspor’umuzu seven herkes kulübe, yönetimine güveniyor. Geçmişi başarılarla dolu Eskişehirspor’umuzun bu yıl da aynı başarıyı göstererek şampiyon olacağına gönülden inanıyoruz. Hep birlikte Eskişehirspor’umuzu şampiyon yapacağız” dedi.

HERKES YÖNETİME VE TAKIMA GÜVENİYOR

Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleşen ziyarette Çakırözer, yeni yönetimin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretinde Başkan Özeçoğlu’nun görevi devraldığı gün yaptığı açıklamalarını hatırlatan Çakırözer, “Kulüp yönetimini devir alan Sinan Başkanımız ve yönetiminin ‘şeffaflık ve hesap verebilirlik’ vurgusuyla işe başlaması gerçekten çok önemli. Eskişehirspor’umuz kötü günlerden geçti ama yeni yönetime güvenimiz tam. Sinan Başkanımızın basketboldaki başarısını hepimiz biliyoruz. Takımı bir yıldan az bir sürede Süper Lig’e çıkardı, Eskişehir markalarının şampiyonluk yolunu açtı. Eskişehirspor’da da aynı başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum” dedi.

ŞAMPİYONLUĞA TAŞIYACAĞIZ

Eskişehirspor ve kulüp yönetimine başarılar dileyen Çakırözer, “Ben Eskişehirspor’un zor gününde kulüp başkanlığını devralan Sinan Başkanımızı ve yönetimini bir kez daha kutluyor ve başarılar diliyorum. Hep birlikte omuz omuza vereceğimiz mücadele ile tüm sorunların üstesinden gelecek, vefakar taraftarımızın sonsuz desteğiyle Eskişehirspor’umuzu şampiyonluğa taşıyacağız” dedi.

HEP BİRLİKE BAŞARACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehirspor Kulüp Başkanı Özeçoğlu ise, “Eskişehir’de bu kulübe sahip çıkarak hep birlikte Süper Lig’ çıkaracağız. Eskişehirspor sevenleriyle, taraftarıyla, takımıyla hep birlikte başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Eskişehirspor sevenlerine, taraftara ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim