Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Ankara'da düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma koşusunda Türkiye genelinde 800 sporcunun katıldığı ulusal bir organizasyon düzenlendi.

Eskişehir'i temsilen katılan Tepebaşı Akademi'den Yıldız Kız Takımı tüm şehirleri geride bırakarak Türkiye 1. si oldu ve kupayı Eskişehir'e getirdi. 

Son zamanlarda bölgesel ve ulusal atletizm organizasyonlarında sıkça başarılarını duymaya başladığımız Tepebaşı Akademi sporcuları ve hocaları iddialı olduklarını söylediler. 

İl, bölge ve ulusal bazda dereceleri olan Tepebaşı Akademi gelecek için de hazırlık içinde. 

Başkan İbrahim Yılmaz Kaynarca ; "şimdilik kısıtlı imkanlarla sürdürdüğümüz çalışmaları hocalarımızın disiplini ve çocuklarımızın gayreti ile üst düzeyde devam ettiriyoruz. Eğitime, spora ve sanata gençler üzerinden her şartta destek olmaya devam edeceğiz. Şehrimizin ismini bu tür organizasyonlarda duyuruyor olmak da ayrı gurur vesilesi. Emeği geçen hocalarımıza, desteğini esirgemeyen değerli ailelerine ve Tepebaşı Akademi'nin kıymetli yöneticilerine teşekkür ederim" dedi. 

Diğer alanlardaki çalışmaları gönüllü ve ücretsiz olarak sürdüren Tepebaşı Akademi adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Editör: TE Bilişim