Eskişehirspor taraftarı Çağıl Kaya'nın Eskişehirspor'a gelir elde edilmesi için önerdiği hatıra ormanı projesi sosyal medyada gündem oldu.

Bir çok taraftar projeyi desteklerken, yönetime de çağrıda bulundu.

Çağıl Kaya projesini şöyle açıkladı; "Eskişehirspor Hatıra Ormanı projesi yapalım. Hedef 126.000 ağaç ve 1 ağaç 10 TL binlerce taraftar destek versin...Valilik, odalar , firmalar, belediyeler , sponsorlar.. Geliri Eskişehirspor'a kalsın.

Hepimizin ortak gayesi Eskişehirspor. Herkes bir dosya kapatsın projesi çok önemli sonuna kadar bunun üzerinde çabalayıp şehrin dinamiklerini harekete geçirmek gerekiyor. Öte yandan tüm şehrin ortak hareket edeceği bir projeye de ihtiyaç var.

Eskişehirspor Hatıra Ormanı Projesi öncelikle prosedür olarak uygun mu bilmiyorum. Bugün takım sponsorluğu için 1000 firmaya gidin belki 5'i geri dönüş yapar.Firmaların çok önem verdiği sosyal sorumluluk projelerini anlatın en az 500 firma projeye dahil olmak ister, düşünür.

En basit örnek ile projeye dahil olacak kurum Milli Eğitim, her sınıfın bir ağacı olsun, her okulun bir ağacı olsun, sınıf duvarlarında çocukların diktikleri ağacın resmi olsun..

Eskişehir'i hatta gurbette yaşayan herkesi kapsayıcı ömürlük projeler. İnsanlar aileleri, çocukları için ağaçlar dikecek. Her kesim müdahil olacak.. İl , ilçe Belediyeleri Odalar Kurumlar Firmalar Avm'ler .. Kısaca milyonlara ulaşılacak destekler..

Eskişehir ağaçlandırma haftası ilan edilir. Bölgede her sene konserler, şenlikler yapılır bir yandan ağaçlandırma... Tüm şehir kenetlenir. "Geliri Eskişehirspor'a Geleceği Eskişehir'e"  Olur mu bilmem ama olursa çok güzel olur"

Editör: TE Bilişim