DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova 1 Kasım Cuma günü www.esgazete.com'un canlı yayın konuğu  oldu. Şaban Bağcı'nın Eskişehirspor başkanlığını düşünürmüsünüz sorusuna Tambova, "Çok güzel olur aslında. Futbolu çok severim. Yapamayacağım bir şey değil diye düşünüyorum. Ben hiç bir işi yapamam demem"diye cevap verdi.

Eskişehirspor'un spor kulüpleri arasında değer gören bir kulüp olduğunu belirten Tambova, "Bir toplum kültürü ile var olur. Bunun içinde spor da var. Eskişehirspor Eskişehir'in bir marka değeridir. Kurulduğu günden buyana bir başkaldırı aslında. Eskişehirspor'u çok önemsiyorum. Eskişehirli herkesin kalbine yeri ve hikayesi olan bir kulüp. Yönetimsel sorunları hepimizi rahatsız ediyor.  

Çok güzel olur aslında. Futbolu çok severim. Zeka ve fiziksel yeterlilik gerektiren bir spor dalıdır. Eskişehirspor hepimizin ortak değeri. Eskişehirspor'un spor kulüpleri arasında değer gören bir kulüptür. İnandığım bir şeyi yaparım ben. Yapamayacağım bir şey değil diye düşünüyorum. Birilerine güven vermek lazım. Sağlıklı bir yönetim acilen gerekli. Ben hiç bir işi yapamam demem"dedi.

Editör: TE Bilişim