Eskişehirspor yeni stadyumun zarar görmesinden dolayı maçlarını farklı stadyumlarda oynayacak. Hasar giderme çalışmalarının ne zaman başlayıp biteceği henüz bilinmiyor. Eskişehirspor bu hafta Adanaspor ile Afyonkarahisar stadyumunda oynayacak. 

Sorunun çözümü için Ak Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Orhan Durmuş ESTV'de katıldığı programda Eskişehir Teknik Üniversite stadyumunun iyileştirilerek maçlara uygun hale getirileceğini kaydett.

Durmuş, "Anadolu Üniversitesi ile Eskişehir Teknik Üniversitesi arasında bir protokol yapılıyor ve orası maçların oynanacağı bir hale getirilerek standartları yükseltilerek Eskişehirspor'un ikinci bir stadyuma daha kavuşmasını sağlamış olacağız.  İyileştirme çalışmaları yapılacak orada. Turnikeler kurulacak, pasolig sistemi, kameralar vs kurulacak.    Eskişehirspor'un ikinci bir stadyuma daha kavuşmasını sağlamış olacağız. Belki bu stadyumda yaşanan olumsuz hadise bize böyle bir hayırla, ikinci bir stat olarak, Eskişehirspor'a bir armağan olarak geliyor. Mutabakat sağlandı. Protokol aşamasına gelmek üzere. Bir aksilik olmazsa çok yakında bunu da göreceğiz. "dedi.

Editör: TE Bilişim