Haber:Varol Alkılıçgil

Boluspor ile deplasmanda mücadele eden U14’ler 3-0 kaybederken, U15’ler 2-1 kazanmayı bildi. Galibiyet gollerini Buğra Çağlayan ve Metehan Top kaydetti.

Boluspor’u Vali Hanefi Demirkol tesislerinde ağırlayan U16 takımımız da rakibi karşısında 2-1 galip gelmeyi başardı.  Goller Yunus Emre ve Bedirhan’dan geldi…

Spor Toto Gelişim Liglerinde sezon geçtiğimiz hafta balarken, İlk haftayı fikstür gereği bay geçen Eskişehirspor alt yapı takımları sezona dün ‘Merhaba’ dedi.

U 14 ve U15 takımlarımız Bolu’da, U16’lar ise evinde sahaya çıktı.

Bolu deplasmanında yakaladığı fırsatları cömertçe harcayan ve U14 takımımız kalesinde gördüğü gollerle sahadan 3-0 yenilgi ile ayrılınca sezona yenilgiyle başladı. Bu maçın hemen ardından ise U15 takımımız dişli rakibi Boluspor’u Buğra Çağlayan ve Metehan Top’un golleriyle 2-1 yendi.

Vali Hanefi Demirkol tesislerinde Boluspor’u konuk eden U16 takımımız da sezona galibiyetle başladı. Yunus Emre ve Bedirhan ile sonuca giden ekibimiz 3 puanı hanesine yazdırmayı bildi.

U21’LER DENİZLİ’Yİ ELİNDEN KAÇIRDI(0-0)

Son iki maçında kalesinde 11 gol gören Eskişehirspor U21 takımımız Denizli deplasmanından 0-0’lık eşitlikle döndü. Orhan Türkmengil’in öğrencileri 5-6 net pozisyondan yararlanamayınca deyim yerindeyse rakibi elinden kaçırdı…

Editör: TE Bilişim