Ligde oynadığı 14 karşılaşmada topladığı 12 puanla 17’nci sırada bulunan Siyah Kırmızılılar, 16 puanla 13’üncü sırada yer alan İzmir temsilcisi Altay’ı kendi sahasında konuk ediyor. Eskişehirspor yarın karşılaşacağı Altay maçı hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde gerçekleşen antrenman ile devam etti. Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde gerçekleşen antrenman, yaklaşık 85 dakika sürdü. Antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Pas çalışması, dar alan oyunun ardından gerçekleşen taktik maç ile antrenman son buldu.

ALTAY’DA İŞLER KARIŞIK

Konuk takım Altay’da ise taraftar en son oynanan Kayseri karşısında alınan 2-1’lik yenilgi sonrası bir grup taraftarın teknik direktör Özden Töraydın'ı istifaya davet etmesi de şok etkisi yarattı.  İzmir temsilcisi Eskişehir deplasmanından galip gelip ilk yarının sonuna doğru kabus yaşamak istemiyor.

MAÇ BİLETİ 1 TL

Eskişehirspor yönetimi hafta içi yapmış olduğu açıklamada 17 yaş altı çocuklar için Altay maçı bilet fiyatını 1 TL olarak duyurmuştu. Yarın ki müsabakada çok sayıda çocuğun tribünde yer alması bekleniyor.

KELEŞ DÜDÜK ÇALACAK

9 Aralık Pazar saat 19.00’da Yeni Atatürk Stadyumunda oynanacak müsabakayı Ramazan Keleş yönetecek. Keleş’in yardımcılıklarını ise Habip Tiryaki, Burak Cansın yapacak. Dördüncü Hakem ise Hamit Basık olacak.

Editör: TE Bilişim