Haberi kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır

Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özeçoğlu, Önder Özen hocamızla ilgili dün görüşmüştük bugün geldi görüştük pazar günü imzalayacağız.

 

Futbolcularla görüşmedik, Önder hoca ve belirlenecek teknik direktörle konuşacağız ondan sonra oyuncularımızla konuşacağız.

Şampiyonluk için Eskişehir'e yakışan bir kadro kuracağız.  

Seçildikten sonra Bakanımız Bakan Avcı ile konuştuk. Tebrik etti. Biz Yönetim olarak transfer yasağı sürecini iyi yönetmek istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bunun üzerine. Bu transfer yasağı bugünden yarına çözülemez. Bu süreç en kötü bugün başlasanız bile en az bir ay sürer. Zaten ilk maçımız İstanbul’da. 15 gün gerideyiz. Eskişehirspor’u layık olduğu yere çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Hasan Hüseyin’in menajeriyle görüşüldü. Pazartesi gününe kadar netleşecek. Şu anda üzerinde çalıştığımız dört hoca var. Takımın geçmiş dönemden kalan borçlarına bakıyoruz. Ne var ne yok onun fotoğrafını çekmeye çalışıyoruz. Antrenörlerle beraber yaklaşık burada çalışanların 2 buçuk milyon lira alacakları var. Buralardan bir yerden başlamamız lazım. İnsanlar mutlu olurlarsa başarılı olur. Bir sürü alacak var. Bunların üstesinden geleceğiz. Denetim kurulu şirketi ile anlaştık. Denetleme yapıldıktan sonra kamuoyu ile paylaşacağız. Diğer takımlar hazırlık maçı yapıyor biz daha toparlanamadık. Transfer yasağını kaldırmadan bir şey yapamayız. Transfer yasağı kalkarsa iddialı kadro kurarız. Bize transfer yasağı kalkması için 30 milyon denmişti ancak bu rakam şu anda 40-42 milyon liraya çıktı”dedi.

Yönetici Özgür Demirdaş ise “Erkan Zengin’in 750 bin Avro alacağının olduğunu belirtti. Serbest kalan sporcular geçen yıldan kalan ödemelerin yapılması durumunda masaya oturacaklarını söylediler. FİFA ve CAS’a giden iki dosya var. Pinto ve Sissoko’nun ödemeleri Çarşamba gününe kadar yapılması gerekiyor.”

Editör: TE Bilişim