Eskişehirspor  kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nü ağırlayacak. Karşılaşma Pazar günü 16.30'da başlayacak.

Lisans krizini çözemediği için gençlerle mücadele eden Eskişehirspor, ligin güçlü ekiplerinden Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübünü kendi sahasında konuk ediyor. Denizli deplasmanından eli boş dönen kırmızı şimşekler güçlü rakibini yenmenin planlarını yapıyor. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan siyah kırmızılılar bugün gerçekleşecek olan taktik antrenmanından sonra kampa girerek maçın saatini bekleyecek.

ÇAPA TARAFTARA SESLEND İ
Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa zorlu müsabaka öncesi taraftara seslenerek, “İçeride oynadığımız her iki maçta tribünler muhteşemdi. Stada gelenler gelmeyenlerin eksikliğini aratmıyor ama mesele sadece atmosfer değil. Bir futbol kulübü için en önemli kaynak 'maç günü' geliridir. Daha önce yaptınız. Seyircisiz maç için basılan 26 bin bilet tükendi. Eskişehirspor tarihe geçti. Yine yapalım. Pazar günü stadyumda en az 26 bin kişi olalım. Hava güzel, maç saati güzel, biletler uygun. Bahane yok. Bizim çocuklarla beraber, taraftarı maça bekliyoruz” dedi. 

GAZİŞEHİR ÜÇTE ÜÇ YAPMAK İSTİYOR 
Konuk Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ise galibiyet serisi yakalamak istiyor.  Hatayspor ve Altınordu maçlarından 3 puanla ayrılan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ise Eskişehir deplasmanından da galip gelip 3’te 3 yapmak istiyor.  Teknik Direktör Yalçın Koşukavak maç öncesi yaptığı açıklamada, “"Eskişehirspor ve Karabükspor aynı sorunlarla uğraşan ekipler.  Eskişehirspor'un önceki maçlarını izledim ve gördüm ki çok koşan bir ekip. Bir de  Eskişehir'de seyirci var, takımı iterler. Geçen sezon benzer durumda olan  Gaziantepspor ile Gazişehir'in kötü sonuçlu bir maçı vardı, yine geçen sene  İstanbulspor'da görev yaparken Gaziantepspor ile de kötü bir anım olmuştu.  Dolayısıyla bu tür takımlara karşı oynamak zor. Golü bulamadığınız sürece skora  direnirler. En az onlar kadar koşmanız lazım ki golü bulasın ve oyuncu kaliten  ortaya çıksın. Eskişehirspor maçına iyi hazırlanmamız lazım” dedi. 
Pazar günü saat 16.30’da  başlayacak olan karşılaşmada Kadir Sağlam düdük çalacak.  

Editör: TE Bilişim