Eskişehirspor tribün liderleri Murat Diri ile Erkan Koca Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'ı ziyaret etti. Diri Ayyıldız'ın Eskişehirspor için olumlu gelişmelerin yaşandığı aktardığınu kaydetti. Diri şunları söyledi; "

Eskişehir valimiz sayın Erol AYYILDIZ'a geç de olsa hayırlı olsun  ziyaretinde bulunduk. Pandemi dolayısıyla kalabalık gidemediğimiz görüşmemizde değerli valimiz Eskişehirspor ve Eskişehirimizin Sporu konusunda ciddi çalışmalar yaptığını ve bunlarla ilgili biraz yol katedilmiş olduğunu ancak pandemi dolayısıyla hareket alanının kısıtlı ve yavaş olduğunu belirtti. Tüm Eskişehirspor taraftarımıza selamlarını iletti. Eskişehirsporun hakettiği yerlere gelebilmesi adına hep birlikte çalışacağımızı söyledi. Kendisine teşekkür ediyor ve görevinde başarılar diliyoruz. Çok teşekkürler sayın valim."

İşbirliği protokolü

Öte yanda gün içinde sıcak bir gelişme daha yaşandı.

Eskişehirspor, Eskişehir Valiliği ile Milli Eğitim arasında iş birliği protokolü imzalandı. Kulüpten yapılan açıklama şöyle; " İlimizde eğitim-öğretim gören, Eskişehirspor Kulübümüz alt yapısında ve okul takımlarında bulunan öğrencilerimizin sportif ve sosyal yararlar sağlanması için Eskişehir Valimiz Erol Ayyıldız, İl Millî Eğitim Müdürümüz Hakan Cırıt ve Kulüp Başkanımız Mustafa Akgören tarafından iş birliği belgesi imzalandı.  İmza töreninde konuşan Vali Erol Ayyıldız “Türk futboluna çok değerli futbolcular kazandıran, Anadolu’ya şampiyonluk kupası getiren ilk takım olan Kırmızı Şimşekler’in, yani Eskişehirspor’umuzun bundan sonra da değerli sporcular yetiştireceğine yürekten inanıyorum.” dedi. Öğrencilerin bedensel ve zihinsel gelişimine olumlu katkılar sunması beklenen bu çalışmanın aynı zamanda çocuklarımızın boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerine de imkân tanıyacağını belirten Vali Ayyıldız; Müdür Cırıt ve Başkan Akgören’e teşekkür ederek iyi dilek ve temennilerde bulundu."

 

Editör: TE Bilişim