Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri eski futbolcu ve hocalara çağrıda bulundu. Diri, "Kulüp kapanacak. İmzaları toplamak kadar yönetim oluşturmakta çok zor. Herkes pandemide ekonomik olarak çok etkilendi. İşler bozuk. Herkes önceliğini işine veriyor. Sesimizi duyan herkes birbirine ulaşsın lütfen bir an önce imza toplanması lazım aksi halde hepimiz kahrolacağız..

Takım kapanıyor. Yönetim çıkmadı. Kayyum geliyor diye x bir kişi gidip tesislerden TV buzdolabını alıyor. Alt yapı binası yıkıldı. Batan geminin malları gibi bir ortam var. Durum çok kötü. Tüm alacaklı arkadaşlar inanın son 15 gün eğer imzalar toplanıp üzerine liste oluşmazsa kulüp kapanacak.

Şehrin ileri gelenlerinin bir bölümü "yeni eskişehirspor kurulsun bu takımı kimse kurtaramaz artık" diye hemfikir olmuş durumda.. Yara çok büyük belki kendilerine göre haklılar ama hala direnen birileri var. Gelin imza verin aksi halde Eskişehirspor kapanacak.

Elinizi vicdanınıza koyun bu armayı yaşatalım, alacağınızı da koruyalım. Bazı alacaklı oyuncular TFF üzerinden paralarını almaya başladı. Divan kurulu imzalar toplantırsa bir yönetim kurulması için şehre çağrıda bulunacak, eğer imzalar toplanmazsa 15 gün sonra kayyum atanacak.."

Editör: TE Bilişim