Haber: Gökhan KOÇAL

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, taraftarın dört gözle beklediği müjdeyi BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte verdi. Ünal, kulüp lisansı alındığını ve eksi 3 puan silme riski ortadan kalktığını söyledi.

Müjdeli haberi veren Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, “Günlerce İstanbul’da kamp kurduk. Dün gece Eskişehir’e döndük. Evraklarımızı eksiksiz şekilde Türkiye Futbol Federasyonuna teslim ettik. Bugün saat 14.00’te yapacakları kurul toplantısından sonra Eskişehirspor ulusal kulüp lisansını almış olacak. 3 puanı kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz. Bir sonraki hamlemiz ise ocak ayında yeni oyuncularımızı oynatmak olacak” dedi.

DESTEĞİMİZ HER ZAMAN DEVAM EDECEK

BBP Genel Başkanı Destici de müjdeli haberi Başkan Ünal’dan aldıklarını ifade ederek, Eskişehirspor’a desteklerinin her zaman süreceğini ifade etti. Destici, “Kulüp başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah devre arasına kadar diğer konu çözülür ve Eskişehirspor tam kadro sahada görürüz destekleriz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen tüm gayreti sonuna kadar göstereceğiz” diye konuştu. Başkan Ünal, Destici’nin bu süreçte çok büyük katkıları olduğunu söyleyerek kendisine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim