2017-2017 sezonunda iki defa Eskişehirspor ile karşı karşıya gelen Yeşil -Beyazlılar ilk maçta 1-0 mağlup olurken, ikinci maçında 0-0’lık skorla sahadan beraberlikle ayrıldı.

Eskişehirspor ile oynayacakları Play-Off maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren Yeşil- Beyazlı ekip’in tecrübeli Teknik Direktörü Yücel İldiz, yaptığı değerlendirmede, Süper Lig için sadece bir aşama kaldığını söyledi.

Ligin en güçlü ekibi ile Play-Off maçı oynayacaklarını belirten İldiz, “Eskişehirsporla ligde yaptığımız müsabakalarda son derece zorlu geçmişti. Ligin en güçlü takımlarından bir tanesi ile Play-Off oynayacağız. Eskişehirspor 2. sıradan çıkmak istiyorlardı son hafta berabere kalmasalar belki bu gün Süper Lig’e çıkmışlardı. Sezon başından beri sıkı bir şekilde çalışıyor ve ilk amacımız Play-Off ‘lara kalmaktı onu da başardık. Şimdi bir engelimiz kaldı bu da Eskişehirspor’u yenip finale kalmak ve finali kazanıp Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Bu aşamalardan şuan ikincisindeyiz. İşimizin zorluk derecesini biliyoruz ama bu tip maçlarda başarıyı yakalamak istiyorsanız, bu tip maçların üstesinden gelmek zorundayız’’ dedi.

Süper Lig yolunda taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını kaydeden İldiz, ‘’Perşembe günü zorlu bir mücadele olacak. Giresun’da seyircimizin desteğine çok ihtiyacımız var. Sağ olsun bizi hep destekliyorlar ama bu iki ayaklı bir maç. 180 dakika hem burayı hem de Eskişehir’deki maçı düşünmek lazım. Bu nedenle her iki takım içinde zorlu bir maç olacak. Biz elimizden geldiği kadar kendi sahamızdan avantajlı bir skorla ayrılmak istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim