Yapılan yazılı açıklamada Eskişehirspor taraftar komitesi kurulduğu belirtildi. Komitede yer alan isimler ve açıklama şöyle; "Değerli Eskişehirsporlular;

Bilindiği üzere Eskişehirsporumuz tarihinin en zor dönemecinden geçmektedir. Bu seneye taraftar olarak ölüm kalım yılı olduğu için O SENE BU SENE adını verdik. Bizler Eskişehirspor’un gerçek sahibi taraftarlar olarak bu sene ESES’imizin süper lige çıkabilmesi için biraz daha yoğun olarak enerjimizi harcayacağız. Her dönem olduğu gibi bu dönem daha da fazla ihtiyacımız olan birlik beraberlik ortamını kurarak hedefimiz olan şampiyonluğa ulamak, Eskişehirsporumuza gelir getirici projeler hazırlamak ve bu projeleri seçilmiş atanmışlarımızla paylaşarak destek almakla birlikte tüm iş adamlarımızdan maddi manevi katkı sağlamak için yola çıkıyoruz. Bu yola çıkarken camiamızın her kesiminden taraftarların olduğu bir ESKİŞEHİRSPOR TARAFTAR KOMİTESİ oluşturduk. Hızlı bir şekilde oluşturduğumuz bu listede yer vermeyi unuttuğumuz çok değerli büyüklerimiz mutlaka vardır.

Ancak çok vaktimiz olmadığından atlamış olabileceğimizin samimi bir şekilde bilinmesini ve bu KOMİTEYE tüm şehrin sonuna kadar destek olmasını istiyoruz. Oluşturacağımız komite şehrimizde seçilmiş atanmış ve iş dünyasından çalınmadık kapı bırakmayacak ve gittiği geldiği her yer ile ilgili camiamızı bilgilendirecek rapor yazacaktır. Artık “buna bir şey söylersek olmaz. Oradan yanlış bir şey olursa siyaset kızar. Bunu böyle yaparsak belediye yıpranır.” gibi bahaneleri sonsuza kadar kaldırmak EsEsimize destek vereni de vermeyeni de taraftarımızla paylaşmak için kapalı kapılar ardından Eskişehirsporumuzu çıkarmak için elimizden geleni yapacağız.

Ayrıca oluşturacağımız bu komite tüm camianın sözcüsü ve heyeti olacağı için Eskişehirspor taraftarına kim ne kadar değer veriyor. Eskişehirsporumuzu kim destekliyor göreceğiz. Başarılı olacağımıza inanıyoruz ve bu ekibin daha etkin bir şekilde hareket ederek kulüp yönetimimizle bağımsız ama kulüp yönetimiyle de istişare halinde hareket ederek güç birliği oluşturup camianın eksik veya sıkıntı gördüğü yerlerde yapılamayanları yapabilmek için kolları sıvamaktan çekinmeyecektir. Oluşturulan ESKİŞEHİRSPOR TARAFTAR KOMİTESİ aşağıdaki isimlerden oluşmaktadır.

Mehmet ŞİMŞEK Sanayici İş Adamı

Ulaş ENTOK ESGİAD Başkanı, Mekanik-Tesisat Sektöründe İş adamı

Bülent KANBER Sağlık Sektöründe İş Adamı

Cüneyt AYDEMİR İnşaat Sektöründe İş adamı

Uğur KÜRKÇÜOĞLU BandoESES, Sanayici İş Adamı

Selahattin ERDOĞAN BKŞ Derneği Başkanı, Reklam sektöründe İş Adamı

Ayhan ÜNAL Emekli TSK mensubu

Uğraş ERKAYMAN Gıda sektöründe İş Adamı

Emre ÖZKARA DOKTOR Beyin Cerrahı

Volkan AKDOĞAN İnşaat Dekorasyon Sektöründe İş adamı

Murat DİRİ ETB Başkanı, Emlak sektöründe Esnaf

Fatih SİVRİ Köşe Yazarı

Kerem AKGÖREN Otomotiv Sektöründe İş adamı

Rasim BOB ESKOD Başkanı, Mobilya sektöründe İş adamı

Selim DEMİRCİOĞLU Otomasyon üzerine İş Adamı

Erdal KÜNDEM Eğitim Sektöründe Akademisyen

Arif HANÇER Doğalgaz sektöründe İş adamı

Erkan KOCA Otomotiv sektöründe İş adamı

İsmail Hakkı BAŞER İnşaat malzeme sektöründe iş adamı

Halil TURHAN ÖĞRETMEN Anadolu Lise Müdürü

Umut CUMALI Özel Sektörde Yönetici

Fatih AK ÜNİESES Başkanı, Mühendis

Bülent GÖKTAY Mobilya-Dekorasyon Sektöründe İş adamı

Editör: TE Bilişim