Eskişehirspor Taraftar Birliği ve Nefer Tribün Lideri Murat Diri, Babalar Günü’ne özel Eskişehirspor için çekilen reklam dolayısıyla Vodafone yetkililerine teşekkür etti. Taraftarlara da çağrıda bulunan Diri, “Hattınızı Vodafone taşıyın” dedi.

Türkiye’nin önemli GSM firmalarından olan Vodafone, Babalar Günü dolayısıyla Eskişehirspor için özel bir reklam filmi çekti. Reklam filmi büyük beğeni toplarken, sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.  Çekilen reklam sonrarı Vodafone İç  Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölgeler Müdürü Arzu Kayıran ve Vodafone Eskişehir Bölge Satış Yöneticisi Vural Dirier ile tribün liderleri bir araya gelerek Eskişehirspor’a katkı sağlayacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundular. Toplantıda ayrıca Eskişehirspor’un kuruluş yıldönümü dolayısıyla pasta kestiler.

Pasta kestiler 

Toplantı hakkında bir açıklamada bulunan Eskişehirspor Taraftar Birliği ve Nefer Tribün Lideri Murat Diri, “Eskişehirsporumuzun adını Babalar Günü reklamıyla beraber tüm dünyada tekrar duyuran ve gösterimini sağlayan Vodafone operatörünün Eskişehir’e ve Eskişehirspor’a olan yakınlığı daha da arttırmak ve Eskişehirspor’umuza daha da katkı sağlayacak projeler ile destek olunacak fikir alışverişinde bulunduğumuz Vodafone İç  Anadolu ve Doğu Karadeniz Bölgeler Müdürü Arzu Kayıran Hanımefendi ve Vodafone Eskişehir Bölge Satış Yöneticisi Vural Dirier ile beraber Eskişehirspor tribünlerimizden olan Doktorlar Caddesi tramvay durağı arkasındaki Vodafone bayii sahibi Gökhan Yenilmez’e ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederiz. Erkan Koca Maviş ile beraber katıldığımız toplantımız sırasında değerli hanımefendi Arzu Kayıran tarafından Eskişehirspor’umuzun doğum günü dolayısıyla 53. yıl pasta sürprizi bizleri çok mutlu etti” dedi.

İlk adımı Vodafone attı 
Taraftarlara çağrıda bulunan Diri, “Eskişehirspor’umuza katkı sağlayacak birçok proje hakkındaki görüşmelerimizin ilerleyen günlerde daha da artacağını hissettik. Tabi ki bu desteğin daha da artarak devam edebilmesi biz büyük Eskişehirspor taraftarının ve Eskişehir halkının elinde bulunmaktadır. Bizler operatör seçiminde veya değişiminde Vodafone tercih ederek, bu reklam filminin ardından Vodafone yöneticilerinin dikkatini daha fazla şehrimize çekeriz ve Es-Es’imize büyük destekler gelmesini sağlayabiliriz. İlk adımı Vodafone bizlere karşı attı ve şimdi sıra bizler de tüm halkımız ve taraftarımız yoğun bir şekilde hattını Vodafone operatörüne taşırsa bundan hem telefon faturalarımızda kendimiz ekonomik olarak fayda sağlayacağız. Hem de çok büyük projelerle Eskişehirspor’umuza destek olacağız. Bu Eskişehirspor’un zor günler geçirdiği şu dönem de camiamız için bir fırsattır. Tüm halkımızın ve camiamızın bu hususta desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim