TFF 1. Lig Play-Off Final maçında Antalya’da oynanan ve 120 dakikası 1-1 sona eren maçta penaltı atışlarında Eskişehirspor’u 4-3 yenerek Süper Lig’e çıkan 3’üncü takım olan Göztepe’de Teknik Direktör Yılmaz Vural, "Çok şükür çok değerli hocalardan sonra ben de bu kulübün tarihine geçmiş oldum. Bu başarı tüm İzmir’in başarısıdır" dedi.

2 gün oynanan bir maç olduğunu ifade eden Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural, “2 gün oynadığımız bir maç oldu. 4’ünde başladık, 5’inde bitirdik. İşin şakası bir yana. Ben geçen sene yine böyle bir Adana Demirspor ile final oynadım. Penaltılarla kaybetmiştik. Diğer tarafı da düşünüyorum geçen sene ben aynı durumdaydım. Çok üzülüyor insan. Koca bir sezonun emeği, bir sürü durum var. Eskişehirspor ve Mustafa Hocama geçmiş olsun diyorum ilk olarak” dedi.

Takımdaki oyuncuların 32 senelik antrenörlük hayatında çalıştığı en onurlu oyuncular olduğunu dile getiren Yılmaz Vural, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Çalıştığım en delikanlı grup. Bakın bu kadar net söylüyorum. Bu çok nemliydi. Çünkü bir antrenör gelmiş, geçmiş antrenörün tarzı farklı. Bize adapte olacaklar, bizim tarzımız farklı derken bir bocalama dönemi geçirdiler ama çok şükür Göztepe taraftarıyla kurduğumuz ilişki bizi bu durumlara kadar getirdi. Bu takım 4 maç arka arkaya da kaybetti. Hiç benim dönemde ağzını açıp da kötü bir söz taraftardan gelmedi. Başlarken oyuncularım Olimpiyat’ta oynansın maçlar diye çok ısrar ettiler. Hayır dedim, onlardan kaçmayacağız, onlarla birlikte biz bu işi kurtaracağız dedik ve sonuç olarak çok tasarladığımız ve düşündüğümüz şeyler hayata geçmiş oldu.”

Editör: TE Bilişim