Eskişehirspor Teknik Direktör sorununu Yücel İldiz ile çözdü. Resmi imza töreni Vali Hanifi Demirkol tesislerinde yapıldı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, imzayı atarak göreve başladı. İmza töreni öncesi kısaca bir konuşma yapan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, bugünden itibaren Yücel İldiz’in  Eskişehirspor’un  teknik direktörü olduğunu vurgulayarak, “Eskişehirspor zor günlerden geçiyor. Hocamız ile el birliği ile düzlüğe çıkartacaktır. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasına “Gönül ister ki Eskişehirspor süper  ligde olsaydı” diye başlayan Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Eskişehir’deki tüm kesimlere kulübe yardım etmesi ve destek olması konusunda çağrıda bulundu.

Kulübün çok zor durumda olduğunu bildiğini belirten İldiz konuşmasında şunları söyledi:“Sinan bey çok değerli insan. Nereye kadar gideriz ligde göreceğiz. Futbol camiasında iş adamlarına ihtiyacı var. Eskişehirspor camiasının büyüklüğünün çok net bildiğim için yardımcı olmaya geldim. Başkana, kendisine teşekkür ediyorum. Teknik direktörlük teklifi, sana rica ettiği için.

Elimden geldiğince; başkanın, yönetiminin, taraftarın ve camianın desteği ile Eskişehirspor’u bu zor durumdan kurtarmaya çalışacağım. Eskişehir’de kim varsa birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.

Çok zor durumda olmasına rağmen çok mutluyum. Elimden geldiğince Eskişehirspor'a yöneticilerini camianın desteği ile ekibim ile birlikte bu zor durumdan kurtaracağız. Şimdi geçen yıldan kalan bir iskelet var. Kısıtlı bir kadro var. Kısıtlı kadronun yanında genç arkadaşlar var. Rekabet yaratmaya çalışacağız. Kadroyu üst seviyeye getirip sonuç almaya çalışacağız. Eskişehirspor’daki oyuncular değerli oyuncular. Onlarda sorumluluk alıp bu zor durumdan takımı çıkarmamız lazım. Buraya gelmemde iki tane önemli etken var. Birincisi sayın başkan ikincisi Eskişehirspor camiası. Herkesten çok Eskişehirspor'un 3 puana ihtiyacı var. Kazanmak istiyoruz. Tüm camianın desteğe ihtiyacımız var. Desteği bekliyorum. Camiayı bu zor durumdan kurtulalım ondan sonra önümüzü görelim.

Bir oyuncularla bir görüşelim, ondan sonra nasıl bir sahada takımı süreceğim. Futbolda 5 yıllık sözleşme yaparsanız ama 6 ayda biter. Biz elimizden geleni yapacağız.”

 

 

Editör: TE Bilişim