Eskişehirsporlu taraftarlar, 15 Temmuz Şehidi Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.

Rize deplasmanı sonrasına Eren Bülbül’ü kabrinde ziyaret eden Eskişehirsporlu taraftarlar,  Gaziantep deplasmanına giderken de 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti.

Eskieşhirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve Nefer Tribün Lideri Murat Diri, “Gaziantep deplasmanına giderken Niğde/Bor ilçesinde kabri olan; 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında geri dönmeyi düşünmeden darbeci hain Semih Terzi'yi öldürüp ardından şahadet şerbetini içen değerli büyüğümüz, yaşadığımız dönemin Seyit Onbaşısı, Kahraman Ömer Halisdemir şehidimizi ziyaret ettik. Tüm şehrimizin selamını ilettik. Kendisine göstermiş olduğu kahramanlıktan dolayı minnet duygularımızı ilettik” dedi.

Diri, sözlerini şöyle sürdürdü: “O dağ gibi heybetli abimizin kabrinde sabah erken saatler olmasına rağmen birçok ziyaretçisi vardı. Ne mutlu bize de tarihimizi ve geçmişimizi bilerek, bu ülke için canını siper edip; önce vatan millet diyen kahramanlarımızı unutmadan, onları sadece yüreğimizde değil beynimizde de taşıyarak Eskişehirspor Tribünlerinde genç kardeşlerimize de vatan millet devlet bayrak sevgisini aşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu uğurda Rabbim nasip ettikçe Eskişehir gençliğinin de bilinçli kalmasını sağlayacağız. Ama bunu sadece takdir edip bizlere uzaktan bakmakla olmaz. Bizlere omuz vermelisiniz. Bizler Şehrimiz gençliğine her daim iyi örnek olmak için mücadelemize devam edeceğiz. BİZ; Ümmet-i Muhammediz.. BİZ; Ehl-i Beyt'in sevdalıları, Sultan Alparslan'ın torunları, Fatih Sultan'ın evlatları, Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleriyiz. İslamın son sancaktarı, Cumhuriyetin yılmaz bekçileriyiz. Bizler iyi bir insan olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tüm şehitlerimizi saygı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Editör: TE Bilişim