Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler Eskişehirspor’un Göztepespor ile Süper Lige çıkma maçı nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler Eskişehirspor’un Göztepespor ile Süper Lige çıkma maçı nedeniyle açıklamalarda bulundu. Güler, ETO üyeleri için 15 otobüs kaldırarak, 750 bilet alacaklarını kaydetti. Herkesi katkı yapmaya davet eden Güler, büyük firmaların çalışanları için izin ve deplasmana götürmeleri konusunda çalışmaların sürdüğünü belirtti.

ETO Metin Güler, düzenlediği basın toplantısında, “Lig başından bugüne kadar Eskişehirspor inanılmaz bir heyecan yaşadı. Bu pazar Antalya’da Göztepe ile oynayacağımız bizi bekleyen çok önemli olan Süper Lig’e yükselme maçımız var” dedi.

Eskişehirspor’a her zaman destek olduğunu söyleyen Güler, “Eskişehirspor ile her zaman iç içe oldum. Ne zaman Eskişehirsporla ilgili bir konu olsa orada olmaya çalıştım. Elimizden gelen tüm desteği ve katkıyı sağladım. Bizler elimizden gelen tüm katkıyı sağlıyoruz. Şahsım adına bu sezon tabi ki ekonomik anlamda destek sağladım” ifadelerini kullandı.

STADI DOLDURMAMIZ GEREK

“Ben inanıyorum ki Pazar günü Eskişehirspor’umuz Süper Lig’e çıkacak” diyen Güler, sözlerini şöyle sürdürdü:  

“Tüccar ve sanayici olarak biz buna duyarsız kalamayız. Eskişehirspor seyircisine ayrılan 13 bin 500 civarında koltuk var. Eskişehir taraftarının bu stadı doldurması gerekiyor. Öncelikle kendi meclis üyelerimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte statta yerimizi alacağız. Bu önemli günde nasıl katkıda bulunabiliriz düşüncesi ile şehrin diğer aktörlerini de heyecanlandırmamız gerekiyor. Eskişehir’in Süper Lig’de olmasının Eskişehir ticaretine de önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Tüm hizmet sektörü bundan avantaj sağlayacak. Eskişehirspor Eskişehir için önemli bir marka değeridir. Biz ETO olarak üyelerimiz için 15 otobüs kaldıracağız. Toplamda 750 tane maç bileti alacağız. Bunun organizasyonu komple ticaret odamıza ait olacak.

Eskişehirspor’un her zamankinden daha çok finans yapısına ihtiyacı var. Bunu tüm sanayici ve işadamları her zamankinden daha fazla destek olmalılar. Rakiplerimiz İzmir’de kampanyalar yapıyor ve destek buluyor. 3 gün içinde ne yapmamız gerekiyorsa yapmalıyız. Ben inanıyorum o stat dolacaktır. 13 bin 500 Eskişehirspor taraftarı stadı coşkuyla dolduracaktır. Antalya sokakları İki Eylül Caddesi, Doktorlar Caddesi gibi olacaktır. Bunun örneklerini daha önce yaptık, gördük. Doğru bir organizasyon ile futbolcuları daha iyi motive etmek adına Eskişehirli sanayici ve işadamlarının ekonomik destek sağlaması gerektiğini düşünüyorum.”

 

Editör: TE Bilişim