Eskişehir Ormanspor dış transferde geçen sezon Antalyaspor’da oynayan orta oyun kurucu Eyüp Orkun Söz’e resmi  imzayı attırdı.

İmza töreninde Başkanımız Recep Temel “Hentbolün alt yapısı olarak bilinen Maliye Piyango günümüzde isim değişikliği sonucunda Spor Toto Spor Kulübünde  yetişen Orkun’da artık bizimle, kendisine sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum.Her iki taraf içinde hayırlı olsun.”şeklinde konuştu.

İmza sonrası Eyüp Orkun Söz  “Önümüzdeki sezon hedefleri olan Eskişehir Ormanspor’da olmaktan son derece mutluyum,ben ve arkadaşlarım sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için elimizden geleni yapacağız.Herkese sakatlık olmadan başarılı bir sezon diliyorum.” şeklinde konuştu.

Eyüp Orkun Söz 1995 Ankara doğumlu olup hentbole 13 yaşında Maliye Piyango Alt yapısında başladı.1995-1998 arası doğumluların yer aldığı kupalara ambargo koyan Maliye Piyango genç takımında başarılı maçlar çıkardı.2018 yılına kadar bu kulüpte yer alan daha sonra Şırnak Gençlik Spor Kulübü,son olarak Antalyaspor’da görev alan başarılı milli orta oyuncu 2021-2022 sezonunda Eskişehir Ormanspor’un başarısı için ter dökecek.

Editör: TE Bilişim