Eskişehirspor Fabrika Futbol Okullarında çalışmalar devam ediyor. Hem Spor Akademisi mezunu hem de futbolcu olan kadın antrenörler tarafından eğitilen çocuklar hem eğleniyor, hem sosyalleşiyor hem de futbolun temelini öğreniyorlar. Kadın antrenörlere Eskişehirspor alt yapısında görev yapan antrenörler de eşlik ediyor. Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana Eskişehirli çocuklar yoğun ilgi gösteriyor. Minik yeteneklerin aileleri de uygulamadan beğendiklerini ve çocuklarını mutlu görmekten memnun olduklarını dile getiriyorlar. 

Eskişehirspor altyapı genel koordinatörü Özgür Gedik, “Haftanın üç günü eğitimlerimiz devam ediyor. Özgüveni yüksek, yetenekli, zeki, çalışkan futbolcular yetiştirmek istiyoruz. Eskişehirli ve futbolcu olmak isteyen herkesi buraya davet ediyoruz. Organizasyon hakkında bilgi edinmek isteyenler 0542 1965 226 numaralı telefondan bilgi alabilirler.” dedi. 

Fabrika faaliyetleri Vali Hanefi Demirkol Tesislerinin yanı sıra Hasan Doğan Spor Tesisi, Behiç Erkin Spor Kompleksi, Es-Pay Halı Saha Tesisleri ve Vişnelik mahallesinde bulunan Deniz Halı Saha Tesisleri’nde devam ediyor.

Editör: TE Bilişim