Fenerbahçe Doğuş’un yeni sezon hazırlık programı belli oldu. Sarı-lacivertliler, ağustos ayının son haftasında çalışmalarına başlayacak ve 1-24 Eylül tarihlerinde Zadar, 26-27 Eylül tarihlerinde de Cagliari’de turnuvaya katılacak.

THY EuroLeague ve Türkiye Ligi şampiyonu Fenerbahçe Doğuş’un Ağustos ayının son haftasında sağlık kontrolleri ile başlayacak yeni sezon hazırlıkları süreci, 1 Eylül’de geçilecek kondisyon ve taktik idmanlarıyla hız kazanacak. Sarı-lacivertliler, bu süreçte hazırlıklarına Eurobasket 2017’de forma giyecek oyuncularından yoksun bir şekilde sürdürecek.

Fenerbahçe, 21-24 Eylül tarihleri arasında Zadar Turnuvası’na katılacak. Sarı lacivertliler, turnuvada CSKA Moskova, Panathinaikos Superfoods, Brose Bamberg, Bayern Münih ve Khimki Moskova ile karşılaşacak.

Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Fenerbahçe, 26-27 Eylül tarihlerinde Cagliari’de de bir turnuvada mücadele edecek. Dört takımın yer alacağı turnuvanın diğer iki ekibi Lokomotiv Kuban ve Hapoel Jerusalem olacak.

Fenerbahçe Doğuş, sezonun ilk resmi maçını ise 4 Ekim Çarşamba günü Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesinde Banvit ile yapacak.

(İHA)
Editör: TE Bilişim