Eskişehirspor ile yollarını ayıran sportif direktör Murat Daldık açıklamalarda bulundu. Daldık, “1 yıllık bir görev süremiz vardı. Bu süre sona erdi ve başkanımızdan müsade istedim. Kendisi de saygı duyduğunu ifade etti. Görev yaptığımız süre içerisinde elimizden geleni yaparak kulübümüze hizmet etmeye çalıştık. Göreve başladığımızda özellikle FIFA dosyaları konusunda kurulu bir düzen yoktu. Bu düzenin oluşmasını sağladık ve arşivleme konusunda oldukça iyi seviyeye geldik. Yetkili yönetici ve personeller istediği bilgilere kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Kapanmak üzere olan bir kulüpte görev yapıyorduk. Çok ciddi çalışmalar yaptık. Kime ne kadar borcumuz olduğunu dahi kolayca bulamıyorduk. Güzel bir ekip çalışmasına imza attık. Geçtiğimiz süreçte kulübümüze güzel bir forma sponsorluğu kazandırdık. Görev yaptığım süre içerisinde bana destek olan herkese teşekkür ederim.

Eskişehir halkı ve Eskişehirspor taraftarları bu kulübe sahip çıkmalı. Bu camiaya müdahale etmeye çalışan bir takım kirli eller var. Bu tip insanların kulüpten uzak tutulması gerekiyor. Sosyal medyada paylaşım yaparak bu kulüp kurtarılmaz. Transfer tahtasını açmak gazoz kapağı açmaya benzemez. Camia artık işlerin kolay olmadığını biliyor. Bir takım insanlar da bunun farkına varmalı.

Eskişehirspor’a vakıf olduğum her konuda yardımcı olmaya hazırım. Bir telefon uzaklarındayım. İstifa kararını ben Bolu kampı öncesinde almıştım. Kamp öncesinde ayrılmak negatif bir havanın oluşmasına neden olabilirdi. Bu sebeple bugünü bekledim. Borçlar konusunda geçmiş ile ilgili çoğu sıkıntı kontrol altına alındı. Kurulan sistem sayesinde gelebilecek sıkıntılar artık daha kolay bir anlaşılır olacak. Yönetimin işi hiç kolay değil. Bu şehrin çocukları olan tertemiz insanlardan kurulu bu yönetici dostlarımıza kolaylıklar diliyorum. 

Genç bir takım ile lige başlandı. Birlik beraberlik içerisinde olunursa, çok koşan, çok mücadele eden bir takım sahaya yansırsa çok takımın canı yanar. Karacabey deplasmanında da bir ışık görüldü. Ortaya konan performansı görünce çok mutlu oldum. Cem Karaca hocamızı da tebrik ediyorum. İnşallah rehavete kapılmazlar. Şanlıurfaspor maçı zor bir maç. Taraftarın önünde yine iyi mücadele edeceklerine inanıyorum. İlk hedef ligde kalmak olmalı. Bu yakalandıktan sonra başka hedefleri konuşmak lazım.”

Editör: TE Bilişim