Eskişehirspor Efeler Grubu, Antalya’da oynanacak play off final maçı için otobüs kayıtlarının 19:00'da Anadolu Üniversitesi BESYO kapalı spor salonunda oynanacak olan Eskişehir Basket-Bursa maçında yapılacağı duyuruldu.

Efeler Grubu tarafından yapılan açıklamada, “Şu an 1 otobüsün fiyat 2 bin 500-3 bin lira yani kişi başı 55-60 lira otobüs ücreti tutuyor. Bunu vermek taraftarımızı zorlayacağı için herkesi bugün oynanacak olan basket maçına bekliyoruz. Biz otobüs kayıtlarını orada kapatacağız. Ondan sonra gelirken sıkıntı yaşamamanız için gelip maçta kayıt yaptırmanız gerekiyor. Tüm taraftarımızın Basket salonuna bekliyoruz. Başka otobüs bulacak yer yok. Haberiniz olsun” denildi.

“Otobüs sıkıntısı yaşamamak için akşam 19:00'da Anadolu Üniversitesi BESYO kapalı spor salonunda oynanacak olan Eskişehir Basket-Bursa maçında olalım” duyurusunun yapıldığı açıklama şöyle sürdürüldü: “Salona gelmek isteyen taraftarımız için 17:00'da Espark’tan, Odunpazarı Atatürk Lisesi Önünden ve Polatkan Migros önünden ücretsiz otobüsler kaldırılacaktır. Öğrenci kardeşlerimize maç ücretsizdir. Maç ücreti 5 lira olup maça gelen herkese iftar yemeği, ZTK Finali Konya-Başakşehir maç bileti ve Play Off finaline gidecek otobüsler de "ücretsiz" kayıt yapılacaktır.”

Editör: TE Bilişim