Altınordu maçı öncesi futbolculara verilen ödeme sözü yine tutulmadı. Yetmezmiş gibi tesislerde aşçısı, çimcisi işi bıraktı. Yönetim İzmir’de ki maç için maddi yetersizliklerden ötürü takıma Manisa’da otel ayarlayınca, Fuat Çapa dün idmana çıkmadı.

 Serdal Eroy ile Ergin Işık gözetiminde çalışan Eskişehirspor’da Bazı oyunculara para ödenirken, birçoğuna ödeme yapılmamasının takımı ikiye böldüğü gelen haberler arasında…

En vahim durum ise Fuat Çapa’nın yaklaşık 2 Milyon’u bulan tüm alacaklarından vazgeçmesine rağmen, yalnızca yardımcılarının parası ile transfer tahtasının açılması için ödeme yaptığı kendi parasını istediği ancak, ‘Tüm tazminatını ben veririm’ diyen Osman Taş’ın buna yanaşmadığı öğrenildi.

Sözler Yine Tutulmadı

Eskişehirspor’da başkan Osman Taş ile Fuat Çapa’nın arasında esen soğuk rüzgarlar işin boyutunu her geçen gün daha büyütüyor.

Başkan Osman Taş Altınordu maçı öncesi 2,5 Milyon bulacağını ve futbolculara para dağıtacağının sözünü vermişti. Ancak dün akşam saatlerine kadar oyunculara herhangi bir ödeme yapılmaması ve bunun yanında kulübün çimcisinden sonra aşçısının da işi bırakmasının ardından İzmir’de ki Altınordu maçı için takıma Manisa’da otel ayarlanması işin vahametini farklı bir boyuta çekti. Bunun üzerine de Fuat Çapa dünkü antrenmana çıkmama kararı aldı. Dün akşam saatlerinde ki idmanı alt yapı koordinatörü Serdal Eroy ve U19 takım antrenörü Ergin Işık yaptırdı.

Çapa Alacaklarından Vazgeçmesine Rağmen Gönderilemedi

Teknik Direktör Fuat Çapa’nın dün başkan Osman Taş ile bir görüşme yaptığı öğrenildi.

‘Fuat Çapa’ya tazminatını ben vereceğim’ diyen başkan Taş’ın, Çapa’nın toplamda alacağı 2 Milyon’dan vazgeçmesine rağmen yardımcılarının ücreti ile birlikte kendisinin transfer tahtasının açılması için cebinden harcadığı toplamda 500 Bin TL’yi dahi veremediği ve hatta çek dahi kesemediği gelen haberler arasında. Geçtiğimiz hafta Başkan Taş’ı yaylım ateşine tutan Çapa’nın alacaklarından vazgeçmesine rağmen diğer ücretlerini ödeyemeyen yönetim resmi olarak hala yolları ayıramadı. Çünkü Fuat Çapa istifasını resmi olarak vermedi…


 FESİH YOK

Akşam saatlerinde yönetim tarafından yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Fuat Çapa İle yapılan görüşmeler neticesinde olumlu bir sonuç alınamamış, karşılıklı fesih şartlarında anlaşma sağlanamamıştır. Akabinde Fuat Çapa ve teknik heyet antrenmana çıkmayarak tesisleri terk etmişlerdir. Alt yapı hocalarımız antreman programını uygulayarak takımı Altınordu maçına hazırlamaya devam etmiştir.”

Kaynak İstikbal Gazetesi

Öte yandan gazeteci Murat Dağtekin attığı kısa twitte gerçekleri ortaya serdi.

Dağtekin’in twiti şöyle;

Eskişehirspor ile iki sezonluk sözleşmeden doğan 2 milyon alacağını silen, 1.2 milyon tazminatı istemeyen Fuat Çapa'nın; transferin açılması için cebinden verdiği parayı ödememek için kırk takla atan bir yönetim var....

Editör: TE Bilişim