esgazete özel

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuan Çapa Şağlık-Sen'in düzenlediği kardeşlik futbol turnuvası kura çekimi öncesi açıklamalarda. Eskişehirspor için kentin her geçen gün kenetlenmeye başladığını belirten Çapa, "Açıkçası bu bizi mutlu ediyor. İlk geldiğimiz günlerde  çok üzücü zaman kahrolduğumuz mutsuzluğa kapıldığımız günler oldu. Geldiğimiz noktada çok güzel şeyler kazancımız oldu. En azından 15-16 tane pırıl pırıl genç arkadaşımızı kazandık. Bu çok önemli bir kazanç. İkinci kazanç Eskişehir'in şehir olarak yeniden kenetlenmesi oldu. Bunu net bir şekilde görüyoruz. Artık Eskişehirspor'un birleştirici tekrar tek hedef birliktelik olabileceği  noktaya buluştuğunu görüyoruz. Buda çok çok  mutlu edici"dedi.

HEDEF PLAY-OFF

Hedeflerinin Play-Off olduğunu belirten Çapa, "Önümüzde 11 haftamız kaldı. Sezon başındaki beklentiler, şuan anki bulunduğumuz ortam ve beklentiler beyazla siyah kadar ayrıldı. Bizde sizin kadar ilk 6'yı istiyoruz. Bazı gerçekleri gözardı etmemiz gerekir. Bunu gerçekleştirmek için sonuna kadar mücadele edeceğiz, devam edeceğiz"diye konuştu.

BİZİM ÇOCUKLARA ELEŞTİRİLERE TEPKİLİ

Genç oyunculara yapılan acımasız eleştiri doğru bulmadığının altını çizen Çapa, "Zaman zaman gençlere yapılan eleştirileri biraz dozunu arttırarak yapıyorsunuz. Bu arkadaşlar olmasaydı bugün bu Eskişehirspor'u konuşamazdık, bugün ilk 6 hedefi konuşamazdık bu gerçeği gözardı etmeyelim. Şimdi oynayanlar, geçmişte oynayanlar veya gelecekte oynayanların daha değerli olduğunu unutmayın. Onların aldığı 16-17 puan şuanda bizim ilk altıyı konuşmamıza neden oldu. Biraz duyguları kenara bırakıp, mantıklı düşünelim. Geçmişi unutmayalım, geçmişten dersler çıkaralım. Geleceğe umutla bakalım. Umudumuz gençlerimizdir."

Editör: TE Bilişim