Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, TÜFAD ve EASKF’nin ortaklaşa düzenlediği İsmail Dilber Mini Minikler Futbol Turnuvası kapanış töreniyle sona erdi.

14 kulüpten 35 takımın mücadele ettiği ve 600 sporcunun yer aldığı Futbol Şenliğinde 135 maç yapıldı. 16 gün süren turnuvanın ardından ESKİ Tesisleri’nde düzenlenen törenle bütün sporculara kupa ve madalya, katılan tüm kulüplere plaket verildi.

Düzenlenen kapanış törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, TÜFAD Genel Başkan Yardımcısı Hüdai Doğu, TÜFAD Eskişehir Şube Başkanı Ahmet Bingöl, Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) Başkanı Sadri Atam, Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Neşet Arduç, Eskişehirspor yöneticisi Murat Yılmaz, Futbol İl Temsilcisi Bekir Musluk, taban birlikleri başkanları ve yöneticileri, antrenörler ve çok sayıda veli katıldı.

Turnuvaya katılan tüm minik sporcuları kutlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Çocuklarımızı spora teşvik etmek öncelikli görevimiz olmalı. Bizler çocukları ve kadınları mutlu bir Odunpazarı istiyoruz, bunun için çalışıyoruz. Bunu sağlarsak gelecek bizimdir. Bugün de gördük ki gerçekten bu çocuklarda gelecek var. Ben katılımları için her birine ve onların ailelerine teşekkür ediyorum.

Antrenörlerine,spor kulüplerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seneye bu çocukları yine bekliyoruz, onlara sahip çıkın, spor yapmaları için teşvik edin. Sağlıklı nesiller yetiştirelim."

Editör: TE Bilişim