Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve Nefer Tribünü lideri Murat Diri,  Gaziantep deplasmanın daha güzel olabileceğini belirterek futbolculara destek verilerek motive edilmesi gerektiğini söyledi.

Kaleci Kayacan’a biraz daha destek verilerek motive edilebileceğini ifade eden Diri şunları söyledi:

“Tüm futbolcularımız gergin. Biz taraftarlar olarak bu gergin ortamda oyuncularımıza biraz daha sahip çıkalım. Biliyorsunuz transfer yasağı ve çeşitli puan silme tehlikeleri ile karşı karşıyayız. Bu oyuncularla bu süreci en sıkıntısız nasıl atlatabiliriz ona yoğunlaşmak gerekiyor. Herkes eleştirilerinde sonuna kadar haklı. Çok basit hatalar yüzünden şu an puan durumumuz çok kötü. Basit goller yemeseydik şu an en az 10 puanımız vardı. Ancak karamsarlığa kapılmadan daha büyük ve fazla enerji harcayarak bu sene de armamızın yanında olmalıyız. Geçtiğimiz sezonun TFF 1. Lig şampiyonu Sivasspor 5. hafta da ligde 4 puanı vardı ve bizle aynı durumdaydı sezonu şampiyon tamamladılar. Tabi bizim işimiz daha zor puan silme ve transfer yasakları ile uğraşıyoruz. Fakat kimse vazgeçmesin kimse olumsuz hava yaratmak için çaba sarfetmesin. Biraz daha sabredip Sinan başkanımızn daha da arkasında durarak, yeni gelen Yücel İLDİZ hocamızla inşallah bir çıkış yakalayacağız.

Bu bağlamda hafta sonu oynayacağımız Manisa maçı için tüm şehir bugünden kenetlenmeli. Ay sonuna kadar devam eden Kombine satışlarına gereken önemi vermeli. Özellikle VİP tribün bomboş Localar bomboş bu şehire yakışmıyor. Seçilmişlerimize Atanmışlarımıza Ticaret ve Sanayi odalarına artık çağrı yapmıyoruz. Varsa aralarında bu zor günler de ESES'imize sahip çıkar destek verir. Aksi halde kimse bize hayal satmasın. Yiğit harmanda değil Meydanda belli olur. Varsa böyle yiğitlerimiz çıksın meydana görsün tüm şehir..”

Editör: TE Bilişim