Tecrübeli antrenörler Metin, Yalçın, Orhan Türkmengil kardeşler “Futbolu Eğlenerek Öğrenelim” sloganı ile yola çıktıkları 7 Kardeşler Futbol Akademisi’ni kurdu. Kayıtların devam ettiği akademide çalışmalar Galip Türkkan halı sahada yapılacak.

Kapılarının herkese açık olduğunu belirten Orhan Tükmengil, “Sporcularımızın gelişimine katkı sağlayacağız, paylaşmayı öğrenecekler, arkadaşlık bağlarının güçlenmesini sağlayacak ortam yaratacağız. Eğitim sonrasında ise yetenekli sporcuları belirleyip onlar üzerinde yoğunlaşacağız. Yarışmacı hale getirecek bir ortam hazırlayacağız. Kapımız herkese açık.”dedi.

UZUN VADELİ PLAN ÜZERİNE KURULDU

 Projelerinin uzun vadeli plan üzerine kurulduğunun altını çizen Yalçın Türkmengil, “Eskişehir bir pilot bölgedir.  Eskişehir’de çok fazla bir potansiyel var. Potansiyeli açığa çıkarma ve belirgin hale getirmek istiyoruz. Kendi tecrübelerimizi sahaya yansıtıp seviyeli sporcuların yetişmesine katkı sağlayacağız. Zaman zaman üniversiteden de faydalanacağız”diye konuştu.

TECRÜBEMİZE GÜVENİYORUZ

Temel prensiplerinin futbolu eğlenerek öğretmek olacağını kaydeden Metin Türkmengil ise şöyle konuştu; “Temel prensibimiz futbolu eğlenerek öğretmek olacak. Çalışmalarımız profesyonelce, eğlence içerikli olacak.

Sürekli velileri dinleyeceğiz. Öğrencilerin beslenme programları, dinlenme gibi önemli konulara katkı sağlayacağız.

Üçümüzde minik takımlardan en üst seviyelere kadar hem futbol oynadık, hem de antrenörlük yaptık. O yüzden tecrübemize güveniyoruz. Spor malzemeleri kaliteli olacak. Futbol akademimize katılacaklar için futbol topu, çanta, eşofman temin edebilecekler.Kayıt için 0536 574 68 59, 0505 729 93 08, 0532 346 55 23 numaralı telefonlardan bize ulaşılabilir”dedi.

Editör: TE Bilişim