2019-2020 futbol sezonunun devre arası ve 2. Amatör Ligin başlayacak olması dolayısıyla EASKF tarafından futbol taban birlikleri toplantısı düzenlendi.

Federasyon binasında yapılan toplantıya; ASKF Başkanı Sadri Atam, ASKF Genel Sekreteri Ömer Türedi, Futbol İl Temsilcisi Ethem Üzer, TÜFAD Başkanı Ahmet Bingöl, İl Hakem Kurulu Başkanı Nihat Karaca, TFFHG Dernek Başkanı Metin Gündüzler,  Saha Komiserleri Dernek Başkanı Varol Uludağ katıldı.

Toplantıyla ilgili bilgiler veren Sadri Atam, "Amacımız birbirimizi eleştirmek değil. Eskişehir futbolu için ‘daha iyiyi nasıl yaparız'ı konuşmak.

Bilinmeli ki futbolun olmazsa olmazı kulüpler. Hem ASKF, hem antrenörler, hem hakem ve gözlemciler, hem de saha komiseri ve maçlarda görev yapan diğer görevliler, kulüplerimiz olduğu için varlar. Böyle düşündüğümüzde kulüplerimiz ne kadar güçlü olursa, ilimizde üst düzey final havasında ne kadar fazla maç oynanırsa, o kadar fazla başarılı antrenör çıkarabiliriz. O kadar üst düzey hakem yetiştirebiliriz.

Bu amaç doğrultusunda hatalar oyunu olan futbolda en az hatayı yapmak için çalışıp, Eskişehir futboluna daha fazla katkı yapmak ortak görevimiz" dedi.

Taban birlik yöneticileri, yıl içinde bütün sporculara ,tüm kulüplere ve müsabakalarda görev alan antrenör, hakem ve diğer görevlilere başarılar diledi.

Editör: TE Bilişim