HABER: VAROL ALKILIÇGİL

U11 Liginde ekiplerin gol timleri çok çalıştı. Öyle ki bol gollü geçen maçlarda göze batan golcüler vardı. Antrenörler önümüzdeki yıllar için kaliteli ayakların yolda olduğunu söylediler…

GOL YÜKÜNÜ ÇEKTİLER…
U11 liginde göze batan birçok yetenekli oyuncu vardı. Attıkları gollerle dikkat çeken bu oyuncular gelecek için de büyük umut verdi. Demirspor’da 10 gol atan iki Süleyman’ın yanı sıra DSİ Bentspor’da yine 10 gollü Yüksel, 9 gollü Atahan, 7 gollü Ahmet, 6 gollü Furkan takımlarına katkı sağladılar. Anadolu Üniversitesi’nden M.Emir 12, Kayra ve Arda 9’ar gol atarken, Orhangazi’nden Tolgahan 18, Taha Yasin 16, Emirhan 16, Efe 15, Kerem Berat ise 6 golle dikkat çekti. Bu takımda Ata 20 asistle göz kamaştıran bir performans ortaya koydu.

GOL VE ASİST KRALLARI SAĞLIKSPOR’DAN
Osmangazispor’danEymen 10,  Arda ve Ahmet 6 gollük katkı sağlamayı başaran isimlerdi.
Ligin gol ve asist kralları Sağlıkspor’dan çıktı. 20 gol atan Arda ligin en golcü ismi olurken, Emir Yıldız 27, İsmail Berk ise 25 asist yaparak dikkatleri üzerine çektiler. Kırmızı Beyazlılarda Enes Şan 13, Mustafa  ve Yasin Efe 8’er gol attılar. 
İdmangücü’nde ise gol yükünü 4 isim çekti. Çağrı, Efe ve Metehan’a 15’er gole imza atarken, Efe de 13 gollük katkı yaptı. 
Bu isimler ortaya koydukları performans ile gelecek adına büyük umut vermekle kalmadılar,ilerleyen yıllarda Eskişehir futboluna büyük renk katacaklarını şimdiden gösterdiler…
 

Editör: TE Bilişim