Kaynak İstikbal Gazetesi 

Eskişehirspor 15 maçlık galibiyet hasretini Pazar akşamı  zorlu İzmir deplasmanında Altay karşısında kazanarak dindirmeyi hedefliyor. Başkan Akgören, "Sezonun ilk 3 puanını almak için elimizden geldiğince mücadele vereceğiz." dedi.

Lig'de ilk iki haftada hanesine 1 puan yazdırabilen Eskişehirspor, 27 Eylül Pazar günü deplasmanda oynayacağı Altay maçında hesaplarını üç puan üzerine yapıyor.  Saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada Siyah Kırmızılılar,  rakibi önünde iyi mücadele ederek bu defa sonuca gitmeyi hedeflerken, 15 maçlık galibiyet özlemini de dindirmenin peşinde olacak.

Kırmızı Şimşekler,  Altay maçı hazırlıklarına dünde devam etti. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde  gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, taktik ağırlıklı bir çalışmayla günü noktaladı.

“Genç futbolculara destek bekliyoruz”

Eskişehirspor Başkanı Mustafa  Akgören, deplasmanda Altay ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını söyledi. Ligde ilk iki haftada 1 puan alabildiklerini anımsatan Başkan Akgören, "Camiamızdan genç futbolcularımıza destek bekliyoruz. Altay, tecrübeli ve güçlü bir ekip. Bu hafta sonu Altay maçından  puan ya da 3 puanla dönmeyi istiyoruz. Sezonun ilk 3 puanını almak için elimizden geldiğince mücadele edeceğiz." dedi.

Editör: TE Bilişim