Eskişehirspor Teknik Direktör Mustafa Özer, “Burası köklü, büyük, spor camiasının parmakla gösterilen örnek kulüplerinden biri Bu bilinçteki gençlerimizle inşallah yeni bir tarih yazacağız” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta oynanan Erzurumspor maçında takımın gösterdiği performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Genç bir ekip olarak gözükebiliriz, ama geçtiğimiz hafta da oyuncularım gösterdi ki bu çatı altında forma giyen her futbolcu her şeyden önce arması için gereken mücadelesini sonuna kadar verecektir. Altay da play-offa oynayan zorlu bir rakip. Ama bu saatten sonra bizim için rakibin kim olduğu önemli değil. Onur mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

Gelecek senenin yapılanması içerisine de girildiğini belirten Özer; “Genç oyuncularımıza da maç içinde süreler vererek, onları da yavaş yavaş önümüzdeki seneye hazırlıyoruz. İç transferle Yönetimimiz ilgileniyor. Biz işin elimizdeki kadroyla ne yapabiliriz kısmındayız. Burası köklü, büyük, spor camiasının parmakla gösterilen örnek kulüplerinden biri… Biz bu ağırlığın koşullar ne olursa olsun farkındayız. Bu bilinçteki gençlerimizle inşallah yeni bir tarih yazacağız” ifadelerini kullandı. Son olarak cezalı oyuncumuz bulunmadığını sözlerine ekleyen Teknik Direktörümüz, Altay maçında tedavileri süren Doğukan, Bilal ve Selman'ın oynayıp oynayamayacağının maç gününde kulüp doktorumuzun vereceği rapor neticesinde belirleneceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim