Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Eskişehirspor, sahasında Balıkesirspor Baltok karşısında 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından konuşan Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, “Oyuncularımın centilmence oynaması, saygılı oynaması, rakibe saygı göstermesi, taraftara saygı göstermesi son derece iyi. Belki bu 3 puan bizi bir parça Play-Off’a taşır diye düşünüyorum” dedi. 
Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Eskişehirspor’u deplasmanda 3-1 mağlup eden Balıkesirspor Baltok, Play-off oynamaya biraz daha yaklaştı. 
Maçın ardından konuşan Balıkesirspor Baltok Tenik Direktörü Giray Bulak, rakip takımın 3 puana ihtiyacının olduğunu belirterek, “Eskişehirspor takımının 3 puana ihtiyacından ötürü bize son derece agresif oynayacağı ve çok adamla atak yapacağı düşüncesi içerisindeydik, sonuçta da öyle oldu. Oyunun ilk 20 dakikası Eskişehirspor takımının 2-3 farkla öne geçebilecek olduğu bir oyun vardı. Benim orada oyuncularıma kızgınlığım, sahada maça dönememeleri ve oyun felsefemizin temeli pasa dönmemeleriydi. Buna çok sinirlendim. Bu beni rahatsız etti. Devre arası tabii toparladık işi. O pozisyonların kaçması bizim şansımızaydı. Semih’in atılması tamamen oyunun bizim elimize geçmesine sebep oldu. Tabii 10 kişi direnciniz azalıyor. Çok müthiş bir seyirci, müthiş bir kulüp ama maalesef bunlar yaşanabiliyor. Bizim de bir parça play-off şansımız var. Bunu devam ettirmek için buradan 3 puanla dönmemiz lazımdı. Çünkü evimizde Denizlispor ile oynayacağız. Bundan sonra Eskişehirspor takımına başarılar diliyorum. Oyuncularımın gösterdiği mücadele ikinci yarı pasa döndükten sonra iyiydi ama 10 kişi gol yedik. Oyun 1-1’e geldi. Fakat pas yaptığımız oyun anlayışımız, pozisyon üretmemiz iyiydi. Oyuncularımın centilmence oynaması, saygılı oynaması, rakibe saygı göstermesi, taraftara saygı göstermesi son derece iyi. Belki bu 3 puan bizi bir parça Play-Off’a taşır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilişim